elektriska knivar och skärmaskiner – Rapala 2017

Rapala elektriska filékniv är en sladdlös, uppladdningsbar elektrisk kniv som har en gjuten kropp, en tyst motor och en praktisk förvaringsväska.

Den trådlösa karaktären av denna elektrisk kniv är en av de största fördelarna. Kniven kommer med sin egen AC batteriladdare och ett batteri. Med en laddningstid på mindre än fyra timmar, kan Rapala elektrisk kniv laddas och redo att skära och skära din nästa måltid. Extra batterier finns, så att du kan hålla mer än ett batteri laddas hela tiden för att ge gott om kraft för att slutföra alla jobb. Genom att hålla batterierna laddade, kan du ta kniven med dig om du behöver det på en picknick eller på fältet. Den enda nackdelen är att varje batteri ger bara 30 minuter av kontinuerlig effekt, som inte kan vara tillräckligt för stora jobb.

Rapala elektriska filékniv kommer med sin egen hållbara och kompakta fodralet. Du kan ta din kniv med dig genom att lagra det i den bekväma påsen. Fallet håller ihop delarna medan det lagras, och det gör att du kan stoppa kniven utom räckhåll för unga händer när det inte används. Men om du köper extra tillbehör, de passar inte i påsen med resten av apparaten.

Den medföljande blad mäter 6 inches och 7,5 inches, perfekt för att filéa fisk eller träffa din mat förberedelse behov. Dessa kolv blad har tandade kanter, som utför rena snitt varje gång, och den mindre storleken möjliggör precisionskapning. Setet har också en skärbräda, så att du har en ren och plan yta att arbeta på oavsett var du befinner dig.

Rapala sladdlösa uppladdningsbara kniv har ett avancerat luftflöde design som hindrar kniven från överhettning även under stora jobb. Det håller även motorn trevlig och lugn under de tuffaste jobben. Kroppen av kniven är comolded för extra komfort. Den elektriska kniven passar bekvämt i handen för att minska trötthet medan du arbetar.

Rapala trådlösa laddningsbara elektriska filékniv är ergonomiskt utformad för att förhindra trötthet och tillåta längre använda tid. De medföljande batterier och nätadapter hålla enheten klar att använda och praktisk förvaring fall förhindrar misplacing delar som behövs i systemet.