elektriska gräsklippare – Black Decker SPCM1936 2017

Oavsett om du har goda minnen av att klippa din gräsmatta, eller har en motvilja mot tanken på att trycka på en gräsklippare som spews ut giftiga rökgaser och kräver underhåll, kan en elektrisk gräsklippare förbättra din gräsmatta trimning aktiviteter. Om du är tveksam till att byta till elektrisk klippning eftersom du har hört att el är mer begränsande än gas, är Black & Decker CM1936ZA, här för att göra dig en konvertera.

Sammanfattning

Denna 19-tums, 36-volts sladdlösa elektriska gräsklippare är mer än kapabla att skapa en njutbar klipp upplevelse för alla. Denna självgående gräsklippare har förmågan att påse, tömning eller kompost gräsklipp, och det gör det bättre än de flesta av sina främsta konkurrenter. Ovanpå de stora dragen, är detta gräsklipparen så lätt att använda att du aldrig avskyr att behöva klippa gräs igen.

Även om det kan vara sant att gräsklippare gas har en högre hästkrafter och därför kan skära extremt tjock och vått gräs, är verkligheten den att mycket få gräsmattor kräver en motor med så mycket makt. Gräsmattor som är väl underhållna på acceptabla längder och villkor utgör något hot mot effektiviteten av Black & Decker CM1936ZA. Om du klippa din gräsmatta som rekommenderas – när din gräsmatta är torrt och på en acceptabel längd, vanligtvis inte mer än åtta inches beroende på grästyp – denna elektriska gräsklippare kommer att göra samma rena nedskärningar och effektiva pass som alla andra gräsklippare tillgängliga.

Den CM1936ZA fungerar på en 30-pund avtagbart blybatteri som kan laddas medan eller utanför klipparen. Batteriet tar upp till 12 timmar för att nå full laddning, och måste förbli inkopplad när den inte används. Varnas för att avlossa en blybatteri helt kommer att allvarligt minska sin lagringskapacitet och längd användning, men du kan skydda batteriets livslängd genom att följa riktlinjerna batteri underhåll som i CM1936ZA bruksanvisning.

Den 36-volts batteri ger ungefär 45 till 60 minuter av körning, vilket kan variera beroende på gräs tjocklek och klipphöjden. Oavsett vilken inställning gräsklipparen befinner sig i, ger batteriet en tillräcklig mängd kraft för att hantera varv mäter 1/3 tunnland eller mindre. Tyvärr har denna gräsklippare inte självgående, vilket innebär att du måste skjuta gräsklipparen med din egen styrka hela tiden.

Eftersom väskan är lite liten och urklipp hitta ibland en väg ut ur påsen, inte CM1936ZA inte poäng samt jämförbara gräsklippare i säck kategori. Men gör det kompost och fullgöra sitt urklipp effektivt.

Den CM1936ZA har en 3-i-1-knappen på klipparens däck, vilket gör det enkelt att välja från klipparens lägen: paketering, mulching eller urladdning gräsklipp. När gräsklipparen är i uppsamling läge, helt enkelt se till att påsen är ansluten och du är bra att gå. För att växla mellan uppsamling, mulching och urladdning, helt enkelt dra i spaken till önskat läge.

En annan bra funktion är CM1936ZA hjul höjdjusteringsfunktion. Många gräsklippare gör du välja klipparens klipphöjd genom att höja eller sänka varje hjul individuellt, men på CM1936ZA anger du ditt blad höjd med en snabbvalsjusteringssystem. Det är lätt att använda systemet har en enda handtag på höger sida av klipparen som du grepp bekvämt i en hand.

Klämma handtaget frigör hjulet-höjd låsmekanism, som gör det möjligt för gräsklipparen att stiga till den högsta klipphöjd. Eftersom klipparens höjdjusteringssystem är trycksatt och att lyfta gräsklipparen kräver ingen annan än att klämma handtaget ansträngning. Därifrån kan du enkelt sätta din egen vikt på mekanismen för att justera bladet mellan, släppa handtaget för att låsa gräsklipparen på önskad klipphöjd.

Denna elektriska gräsklippare är utformad väl, skär en bred 19-tums sträng med varje pass. Den CM1936ZA däck – huvuddelen av gräsklipparen som inrymmer batteri, hjul och blad – är gjord av ett mycket slitstarkt polymermaterial som kommer att stå upp till år av klippning även de mest kuperad terräng. Du kan justera höjden på däcket lätt mellan 1,5 till 3,5 inches från marken, så att du kan klippa gräs till den perfekta höjden.

En olycklig omständighet av CM1936ZA design är dess vikt. För människor som har råd att använda självframdrivnings funktion under hela klippsessionen, är 90-pound klipparen inte alltför svårt att röra sig. Däremot kan manuellt skjuta gräsklipparen bli ganska difficult- speciellt med en väska full av gräsklipp bifogas.

En annan nackdel, men inte lika stor, är CM1936ZA beroende av bly-syrateknik för makt snarare än den innovativa litium-jon-batteritypen. Detta är sannolikt på grund av kostnaden och batterieffektivitet eftersom litiumjonteknik i sladdlösa gräsklippare är fortfarande relativt ny; kommer dock bly-syra sannolikt vara ett minne blott för elektriska gräsklippare i några år.

Black & Decker har en två års garanti mot defekter i material eller utförande som inkluderar två alternativ för fria delen reparation eller utbyte. Ett alternativ består av att sända den defekta gräsklipparen till återförsäljaren du köpte den från efter en ersättare, och det andra alternativet innebär att ta eller skicka din gräsklippare till en Black & Decker ägs eller auktoriserat servicecenter. Medan varken alternativ är den ideala situationen för en gräsklippare ägare, följer Black & Decker genom att se till att du och din gräsklippare tas om hand på ett lämpligt sätt.

Andra former av stöd som finns bland annat e-post, produkt frågor, och telefonsupport måndag till fredag ​​från 08:00 till 17:00 EST. Företagets hemsida är mycket noggrann i att beskriva sina produkter, tjänster och garantier. Utöver de grundläggande funktionerna i deras hemsida, kan du också få tillgång till communities full av kolleger Black & Decker konsumenter genom att bli medlem i My Black & Decker. Medlemskap i denna community ger dig också tillgång till e-nyhetsbrev och nya meddelanden produkt – bara för att nämna några av webbplatsens funktioner.

När det gäller din nästa trådlösa gräsklippare köp, är Black & Decker CM1936ZA godtagbart val. Även om det inte har en innovativ självframdrivningsfunktion, skär denna gräsklippare gräs liksom de flesta av de gräsklippare mycket omskrutna gas närvarande tillverkas. Lägg i alla CM1936ZA funktioner som gör slåtter din gräsmatta bekvämt – 3-i-1-läge, låg ljudnivå, låga underhållskostnader – och du har en av de bästa elektriska gräsklippare som finns på marknaden.