elektrisk spishäll – Kenmore 2017

Kenmore Elite 30-tums elektrisk spishäll har en 9-tums, 3200 watt koka element, en dubbel brännare, och två små enkel brännare på sin keramikhäll. Den minsta brännare är i första hand för uppvärmning eller smältning. Kraft rattarna erbjuder nio olika effektinställningar från lågt till högt och ligger på den högra sidan av spishällen. Det finns värmeindikatorlampor under ytan och en valfri löpare rostfritt stål.

Sammanfattning

Den mest imponerande inslag på Kenmore är dess koka inställning. Beklädagasbrännaren når en maximal effekt på 3200 watt, vilket motsvarar den högsta produktionen av någon häll vi testade. Den här funktionen gör det möjligt att koka vatten på halva tiden av konventionella hällar. Till skillnad från andra hällar i denna prisklass, saknar det en trippel brännare och ett bryggelement. Med sina totalt fyra brännare, dina konfigurationer är begränsade. En brännare används endast för att smälta och når en topp på 1300 watt, så det är effektivt värdelös om du lagar mat många rätter på en gång.

Utseendet på elektrisk spishäll är tilltalande, även om det inte är så funktionell som andra elektriska hällar i denna prisklass. Metall rattar i kombination med löparna rostfritt stål, ger hela spishällen en elegant, modern look, och brännarna är jämnt fördelade. Med bara fyra brännare, känns det som om det är oanvänt utrymme. Dessutom är de två största brännarna placerade på udda diagonala vinklar, vilket innebär att om du använder en lång långpanna, måste du placera kokkärlet på en udda vinkel.

Även om det tar upp värdefullt utrymme på en fyra-brännare spishäll, erbjuder smältelementet exakta temperaturer vid ett lågt område. Vredet har 10 olika inställningar i ett begränsat område av 300 till 1300 watt, vilket är perfekt om du smälter smör eller förbereda en känslig sås. Ytan har också värmeindikatorlampor som bor på även när hela spishällen är avstängd. Det finns inte ett säkerhetslås, dock, och du behöva justera alla temperaturerna manuellt.

Kenmore har flera olika nivåer av stöd på sin webbplats. Du kan ringa eller maila för tjänsten, och det finns en omfattande hjälpsida. Kenmore har också en gemenskap anslagstavla du kan söka för att se om din fråga har besvarats. Garantin på Kenmore Elite elektrisk spishäll är ett år på reservdelar och service, och du kan hitta tjänsteleverantörer av postnummer.

Detta är en snygg elektrisk spishäll utan en hel del extramaterial. Den saknar funktioner som du kan hitta på andra elektriska hällar i sin prisklass, som touch-kontroller och extra brännare, men det är fortfarande en anständig häll som är lätt att förstå totalt.