elektrisk spishäll – Bosch 800 2017

Bosch 800 Series 30-tums elektrisk spishäll är en nedskalad version av den mer imponerande Benchmark-serien, men det ger samma höga cook inställningar. Den keramiska ytan är elegant och lätt att rengöra och touch-kontroller är enkla och lättlästa. Av de elektriska hällar vi granskat, är detta den mest prisvärda. Det har stor kapacitet och en bro element som många högre priser hällar inte erbjuder. Bosch 800-serien har en digital display, kontroll lås och accenter i rostfritt stål, men det saknar några praktiska funktioner.

Sammanfattning

Med bara fyra brännare, kämpar Bosch 800 Series på mångsidiga arrangemang men kompenserar med ett bryggelement. De bästa hällar vi granskat erbjuds trippel och dubbel brännare, vilket ger dig ett brett utbud som passar din köksredskap. Bosch 800 Series har inte en trippel element, även om dubbla brännare erbjuder en hög effekt alternativ för snabb koka med en effekt på 3100 watt. Den bryggelement mellan de två vänstra brännare ger dig möjlighet för jämn tillagning.

Bosch 800 Series saknar några av de funktioner som andra hällar, men dess enkelhet bidrar till dess design. Brännarna har två knappar med lättbegriplig grafik. En nummerserie på en liten kontrollbox på glaskeramik kan du välja upp till 17 olika effektinställningar snabbt. Uppvärmningen och lås knappar är separat, vilket innebär att du inte behöver memorera komplicerade kommandon. löpare rostfritt stål är standard och ger spishällen en estetiskt tilltalande.

Barnlåset är lätt att hitta och använda. Du trycker bara på knappen i tre sekunder för att låsa apparaten. Keramikhäll har två olika värmeindikatorer och kommer att varna dig om ytan är het på grund av någon restvärme. Det finns också en separat ren-lock funktionen kan du aktivera i mitten av matlagning. Till exempel, om det finns ett spill nära kontrollpanelen, kan du slå på ren lock och städa upp spill utan att ändra dina andra inställningar.

Detta är en lägre ände modell än Bosch Benchmark-serien, men webbplatsen erbjuder samma nivå av stöd. Rullgardinsmenyn ger djupgående frågor, ett brett utbud av instruktionsvideor och snabb tillgång till kundsupport. Kundservice är öppen under ordinarie kontorstid, och e-post är ett alternativ när telefonlinjen är stängd. Det finns också ett avsnitt för att hitta en servicerepresentant. Bosch erbjuder ett års garanti på reservdelar och service.

Bosch 800 Series är en stor, prisvärda elektrisk spishäll med mindre komplicerade funktioner än de mer avancerade modeller. Det har ett bra utbud av konfigurationer trots bara har fyra brännare. Dessutom gör det enkelt att använda minimalistisk design.