edgers – Tanaka, 2017

Den Tanaka TLE-600 Gas ogräs ger dig en kraftfull motor, fasta stålkomponenter, och en garanti som skyddar dig för både kommersiella och bostäder. Gräsmatta-kant verktyg levereras med en 2,5-hästkrafter, två-taktsmotor som ger dig den kraft du behöver. Kraften i denna kommersiell kvalitet motor gör det möjligt att göra tunga uppgifter utan alltför stora reparationer.

Den 10,5-millimeters drivaxel är massivt stål. Dessutom har motorn en tvåstegsprocess luftfiltrering setup, som skyddar motorn och ger enkel överföring av makt till kniven.

Bränsletanken rymmer 77,8 fluid ounces av bensin, så att du kan komma långt på en tank vid användning av denna gas kantverk. Förgasaren blandar gas och luft effektivt med en egenutvecklad process som ger effekt. Den elektroniska transistoriserad tändsystem gör det lätt brand upp på en lågt varvtal, och detta hjälper när motorn är kall. Cylindrarna är också förkromad, vilket ger motorskydd. Det startsystem är standard rekyl, i motsats till en tryckknapp start.

Vikten av enheten är 54 pounds. Bladet har nio olika positioner, och ställa in smidda stålblad höjd är lätt med gräsmatta-kantverktyg höjd justeringssystem.

Bladet är 10 inches i längd och kan skära till ett djup av 3 inches. Både fram- och bakhjulen är 8 inches och gjord av gummi, som är bra på att få igenom svår terräng. Bladet justera funktionen hjälper genom att hålla bakhjulet platt när du går igenom högt gräs. Dessutom gör den höga vridmoment det enkelt för kantverk för att skära igenom de tuffaste rötter.

Försäljning av denna Kant i Kalifornien är inte möjligt på grund av problem utsläpp. Den brusförhållandet är lågt, men maskinen kräver fortfarande öronskydd för kommersiell användning.

Kant levereras med två års kommersiell garanti. Den har också en sjuårig bostäder garanti och ett års garanti för uthyrning.

Den Tanaka TLE-600 kombinerar en kraftfull och effektiv motor med funktioner som bidrar till dess hållbarhet och uthållig användning. Den omfattande garanti ger rikligt skydd och trygghet för både kommersiella och bostäder.