eboksläsare – Kobo Touch 2.0 2017

Som modell instegs i Kobo linje av eReaders är Touch 2.0 bra priser och har funktioner för början eBook Reader-användare. I våra praktiska tester, fann vi att Kobo har en snyggt utformad läsning gränssnitt. Funktioner som teckenstorlek justering och kapitel navigering är inrymt i en bar längst ned på skärmen och är enkla att använda. Sidrullning är också en styrka för Touch, som vända sidor var tämligen snabbt.

Sammanfattning

Kobo kommer med några mångsidiga funktioner som inte normalt återfinns på de bästa eBook läsare. Integrerat stöd för artikeln läsning tjänsten Pocket är ett trevligt tillägg som breddar Touch användbarhet utanför eBook läsning. Processen att överföra böcker och PDF-filer kräver att helt enkelt dra och släppa – eReader inte kräver ett program för filöverföring, vilket minimerar svälla.

Samtidigt, är den Touch 2,0 prestanda tak som en grundläggande eReader lätt att se. Med sina dimensioner 6,2 x 4,5 x 0,36 inches och vikt av 6,5 uns, fysiskt faller Touch i linje med jämförbara eReaders. Emellertid är det byggt med en enkel plastkropp som har en tunn svart underlag. Även om det finns tillräckligt med tyngd till Touch att det undviker känslan tunn, det är fortfarande en påminnelse om där Touch sitter på spektrumet jämfört med de bästa e-läsare.

Likaså Touch 2.0 bygger på en vanlig 800 x 600 skärm med en pixeltäthet på 167 pixlar per tum (ppi). Skärmar med denna resolution återfinns ofta på instegsmodeller, och därmed har sina begränsningar Touch display. Även om innehållet var läsbar på en mängd olika teckenstorlekar under våra praktiska tester, text fortfarande led av ljus oskärpa och pixelering. Dessutom, medan Kobo bokkatalog är jämförbar med e-läsare från större tillverkare saknar Touch stöd för innehålls alternativ som bok dela och abonnemang från stora tidningar.

Kobo Touch 2.0 har mycket att erbjuda eReader användare som vill ha en billig inkörsport enhet. Dess tak som en e-bok läsare fortfarande blygsamma tack vare sin nybörjar prislapp, men det har en respektabel kombination av mjukvara och hårdvara funktioner som gör det en kapabel alternativ till e-läsare från högre profiltillverkare.