DVD-spelare – Samsung DVD / VCR Combo

Före tillkomsten av DVD och Blu-ray, VHS-band var fanbärare av hemmamedia. Vi såg våra filmer, inspelade vår favorit tv-program och filmade våra filmer på dessa magnetband. Under sin storhetstid, få människor funderat på en tid då det skulle vara en börda att hitta en ny video att spela sina band. Nu, bara några år senare, VHS är alla utom begravd och de av oss i 30+ lägret har fortfarande högar av VHS-band och inget sätt att titta på dem. Lyckligtvis Samsung har en rad av DVD / VCR-kombinationer. Samsung DVD / VCR Combo DVD-VR375A andas inte bara nytt liv i din VHS samling, men också spelar DVD-skivor samt alla mediaspelare som finns på marknaden, och det är därför denna enhet tjänade vårt godkännande för DVD / VCR combos.

DVD-funktioner

Till sin natur, varken DVD eller VHS-band är i stånd att rika, high-definition bildkvalitet uppnås genom de flesta TV-apparater och bildskärmar i produktionen i dessa dagar. För att bekämpa detta problem, Samsung DVD / videobandspelare har 1080p uppkonvertering teknik. Uppkonvertering är en process som skalar standard-definition bilderna högupplösta signaler som utnyttjar varje pixel på en HDTV eller HD-skärm. Denna enhet besitter också progressiv scan-teknik som minskar suddiga bilder och pixillationen som kan bli följden av uppskalning processen. Dessa två funktioner kombinerade innebär att du kan utnyttja den fulla potentialen av din HDTV och få en klar bild av din standard definition media.

DVD del av denna enhet spelar också andra skivmedia. Den fungerar som en musik-CD-spelare och stöder nästan alla former av återskrivbara CD och DVD. format som stöds inkluderar DVD-RAM, -RW, + RW, -R, + R, CD-R och CD-RW. Detta innebär att du kan bränna en CD eller DVD på datorn och spela upp den i Samsung DVD / videobandspelare.

Videobandspelaren på Samsung DVD / videobandspelare är en fyra-head hi-fi-modellen. Detta innebär att om dina VHS-band är i allvarligt dåligt skick, kommer videobandspelaren delen av denna enhet spela dem utan problem. Tyvärr är det om alla videobandspelaren gör. Det finns ingen tvåvägs dubbning på denna enhet, så att du kan inte överföra dina VHS-band till ett digitalt format. Det finns en inspelningsfunktionen för videobandspelaren, men lycka till att hitta tomma VHS-band.

Den tidigare nämnda 1080p uppkonvertering funktionalitet skulle vara något onyttigt utan en HDMI terminal för att ansluta DVD / VCR Combo till en HDTV. Samsung inkluderade klokt denna avancerade alternativ på enhetens anslutning array. Det andra alternativet på baksidan är en komponentanslutning för välbekanta röda, vita och gula kablar. Märkligt, det inte finns någon koaxialkontakt på denna maskin. Detta är den enda DVD / videobandspelare på vår sida-vid-sida jämförelse matris som inte innehåller just den anslutningsalternativ.

Samsung erbjuder en 12-månaders garanti på denna DVD / videobandspelare. Det är en rättvis term för hemelektronik. Samsung ger också chatt, telefon, e-post och Twitter stöd. I vår erfarenhet, blir Twitter supportalternativ snabbast svar, men vissa problem kan inte fastställas i 140 tecken.

VHS Egenskaper

Om du vill titta på dina gamla VHS-band och DVD-skivor på din nyare HDTV, är Samsung DVD / VCR Combo DVD-VR375A ett bra val. Den spelar band och DVD-skivor samt någon annan produkt för närvarande finns. Tyvärr saknar den förmågan att överföra dina band till DVD-skivor, som skulle gå en lång väg mot att bevara din filmsamling för mer än ett par år in i 21: a århundradet.

Anslutningar

Hjälp och support

Sammanfattning