DVD-spelare – Philips DVP3560

Philips DVP3560 är en utmärkt DVD-spelare, komplett med flexibel uppskalning, ett USB-minne och PAL kompatibilitet. Denna produkt är en av de bästa i världen för sina enastående funktioner och tilltalande design. Den kortlivade garanti är den enda nackdelen i sikte, men med tanke på typiskt lång livslängd för de flesta dvd-spelare, bör detta inte vara mycket av ett problem alls.

Prestanda

Philips DVP3560 har en flexibel uppsättning av uppskalning upplösningar som sträcker sig från 720 till 1080, interlaced och progressiv. Det är trevligt om du kommer att byta din DVD-spelare mellan två olika HDTV med olika upplösningar. Dessutom är denna standard DVD-spelare Energy Star Godkänd på tio watt strömförbrukning. Det är ganska bra, även om du kan hitta spelare som förbrukar så lite som sex watt.

För att en digital audiosignal för att bli ett hörbart ljud, måste den passera genom en digital analog-omvandlare, även känd som en DAC. Kvaliteten på den resulterande ljudet beror på utförandet av DAC. Philips DVP3560 vanlig DVD-spelare innehåller en 12 bitars / 108 MHz DAC, som är ganska standard för dvd-spelare. Video DAC tjänar ungefär samma syfte, men i stället för att översätta digitalt ljud till analogt ljud, översätter det digital video. Video konvertering är nödvändig för äldre TV-apparater som inte stöder HDMI och behöver en analog ingång. Philips Video DAC väger in på 24 bitar / 192 kHz, vilket är betydligt snabbare än genomsnittet för branschen.

Denna DVD-spelare levereras med alla nödvändiga funktioner, inklusive uppkonvertering, progressiv scanning, och Dolby Digital-utgång för surroundljud. Även fjärrkontrollen är väl utformad och lätt att använda, så att du enkelt växla mellan DVD och USB-lägen. Dessutom krävs det endast två AAA-batterier för att fungera. USB-funktionen är den verkliga stjärnan i showen. Det förbättrar avsevärt flexibiliteten i systemet genom att du kan spela upp musik, filmer och bläddra bland bilder direkt från ett USB-minne utan att någonsin bränna en skiva.

Denna DVD-spelare har inbyggd föräldrakontroll som gör att du kan blockera skivor baserade på betyg. Detta är perfekt för föräldrar som genomdriva en no-PG-13-eller-högre standard för sina barn. Föräldrar bör vara medvetna om att dessa filter bara kan blockera skivor som har en rating bränns in skivan. Vissa filmer kan visa betyg på skivan bara konst. Föräldrar bör testa filmer att se till att föräldrakontroll låser ordentligt filtrerar dem.

En stor fördel med Philips DVP3560 DVD-spelare är dess stöd för PAL-skivor. PAL är en broadcast videostandard, utbredd i Europa och många andra ställen, som innehåller 625 rader av pixlar på 50 Hz skivor gjorda för det amerikanska marknaden använda en sändning metod som kallas NTSC som innehåller 525 rader av pixlar vid 60 Hz. Skillnaderna mellan de två standarderna innebär att DVD-skivor som köpts i någon av PAL-stöd regioner som inte kommer att vara spelbar i de flesta DVD-spelare tillgängliga i USA här spelaren från Philips, å andra sidan, är fullt utrustade för att bearbeta PAL DVD, som kan vara den kritiska försäljningsargument för dig om din DVD-samling består av många PAL-skivor.

Funktioner

Förutom Philips utmärkt USB-enhet, DVD-spelaren stöder även DivX uppspelning. Det innebär att du kan spara videoklipp till ett hopp enhet och titta på dem på din DVD-spelare. Om du har en hög kapacitet hoppa enhet av 25 GB eller mer, kan du även använda hoppet enheten för att spela HD-kvalitet videor utan att köpa en Blu-ray. Denna standard DVD-spelare inte innehåller ett SD-kort, vilket skulle göra kameran kompatibilitet mycket bekvämt. Men med USB-minnen lika vanligt som de är idag, kommer det att vara mer än tillräckligt. Kompatibla medie inkluderar

Denna DVD-spelare ser bra ut. Borstad metall på framsidan och en matt hölje ger det en fin, elegant utseende som förgyller det är relativt liten storlek på 14,1 x 8,2 x 1,5 inches. Vid 3 pounds, är det definitivt på den tyngre sidan, vilket gör att det känns mer hållbara. Vår huvudsakliga invändning mot konstruktionen är bristen på knapparna. Det finns bara två, och båda tjänar ett dubbelt syfte. En är för stopp och eject, och den andra är för lek och paus. Du kommer att vara mycket beroende på fjärrkontrollen för menynavigering, inställningar förändringar och snabbt framåt och bakåt funktioner.

Tyvärr, denna standard DVD-spelare kommer med en svagare garanti än de flesta konkurrenter, som omfattar 90 dagar för delar och 90 dagar för arbete. Konkurrenter erbjuder vanligtvis åtminstone ett år för delar. Om du har några smärre problem med din DVD-spelare, innehåller instruktionsboken en grundläggande avsnittet Vanliga frågor för felsökning. Teknisk support är också tillgänglig via telefon och e-post.

Philips DVP3560 är en av de bästa uppskalning DVD-spelare som du kan köpa. Det är trevligt och kompakt, erbjuder alla de bästa funktionerna och gör ett bra jobb med uppskalning DVD-skivor. Du kommer att älska USB-enhet, HDMI-kompatibilitet för enkel installation och största mediastöd på marknaden.

media Alternativ

Design

Hjälp och support

Sammanfattning