DVD Copy programvara – Xilisoft DVD Copy 2017

Redaktörens anmärkning: Digital Millennium Copyright Act (DMCA) förbjuder att kringgå kopierings kryptering som finns på kommersiella skivor. DMCA gör inga undantag för att kringgå dessa krypteringar för personligt bruk. Top Ten varken stödjer piratkopiering eller annan olaglig verksamhet.

kopierings Verktyg

Xilisoft DVD Copy tjänade Top Ten omdömen Silver Award i vår utvärdering av de bästa DVD-kopia programvara på marknaden. Det är tillräckligt enkelt för alla att använda och skapar ett utmärkt exemplar på mindre än en timme. Även om det inte har alla verktyg vi ser i denna kategori, har det alla de viktigaste.

Det första att tycka om detta program är att det är extremt lätt att använda. Hela gränssnittet är en skärm som innehåller alla programmets verktyg och funktioner. När du har laddat en DVD i gränssnittet, kan du börja kopieringen i ett enda klick. Vem som helst med grundläggande datorkunskaper ska kunna använda denna programvara utan problem.

De flesta detaljhandels DVDs är krypterade för att skydda mot olaglig piratkopiering. Tyvärr, de hindra dig också från att göra personliga kopior av de filmer du har betalat för. Detta program har en inbyggd CSS Decrypter som automatiskt förbi dessa skydd, så att du kan kopiera, anpassa och arkivera din DVD-bibliotek som du har spenderat mycket tid och pengar att skaffa.

Det tar ungefär 40 minuter att kopiera en DVD med denna programvara. Detta gäller oavsett om du gör en exakt, komprimerad eller anpassad kopia av skivan. Det handlar om den genomsnittliga kopian för alla program vi granskat.

Varje DVD har en ISO-fil (kallas ibland en ISO-bild). Denna fil är blåkopia av en skiva. Den innehåller huvudfilmen, bonusmaterial, menystrukturen, kapitel raster, textning och annat på skivan. Detta program ger dig möjlighet att spara filen på din dator. Det fungerar sedan som en virtuell skiva som du kan använda i DVD-spelare programvara som om det var en fysisk skiva.

Produktion

Du kan även använda detta program för att bränna en ny kopia av din DVD från en ISO-fil. Detta innebär att du fortfarande har din DVD även om du inte har den ursprungliga skivan. Om du har en stor DVD-bibliotek, arkivera sina ISO-filer på en extern hårddisk eller i molnet är ett utmärkt sätt att skydda dem mot skador, förlust och föråldrade.

Denna DVD-kopia programvara kan göra både identiska och komprimerade kopior av dina filmer. Om du gör en exakt kopia av en kommersiell skiva, måste du använda en dubbel-skiktad tom skiva (DVD-9). Detta beror på att dessa skivor har tillräckligt med lagringsutrymme för att kopiera den ursprungliga skivan utan kvalitetsförlust.

Om du kopierar till en tom DVD-5, komprimerar programmet filmen för att passa på den mindre kapacitet skivan. Detta resulterar i en viss kvalitetsförlust när du tittar på nya DVD. Emellertid är detta kvalitetsförlust minimal. När våra video experter undersökte den komprimerade kopian av vårt test DVD, fann de att det är en av de högsta kvalitetskopior i vår granskning. Vi noterade endast smärre punkter av pixele på de små detaljerna i videon. Detta är en skarp kontrast till de flesta av de lägre rankade produkter på vår översiktliga granskning som hade nästan konstant distorsion, dålig pixele och komprimeringsartefakter.

Denna DVD-kopia programvara har tre kopieringslägen: Full Copy, Huvudfilm och Custom. Dessa lägen gör precis vad det låter som. När du vill kopiera hela DVD, huvudfilmen bara kopierar funktionen presentation, och Custom låter dig välja vilka innehåll du vill göra det på den nya skivan. Dessa är grundläggande anpassningsverktyg, men de är mycket användbara i att se till att du får exakt kopia du vill.

Det finns några verktyg som finns i andra produkter i vår granskning som saknas från Xilisoft DVD Copy. Denna programvara har inga möjligheter att slå samman innehåll från två olika DVD-skivor på en skiva. Detta skulle vara bra för att göra antologi DVD-skivor. Den saknar också möjligheten att automatiskt dela upp en kommersiell skiva i två DVD-5s, med huvudfilmen på en skiva och alla bonusmaterial på den andra.

Det skall heller inte har möjlighet att konvertera dina filmer till fristående videofiler som du kan använda i mediaspelare som smartphones och surfplattor. Ingen av dessa brister är mycket Dvärgbrytare. Men om de hade tagits med, skulle nyttan av denna programvara ökar kraftigt.

Anpassning

Så enkelt som detta program är att använda, kommer du förmodligen aldrig att söka hjälp med att använda den. Om du hittar dig själv i denna situation, kan du konsultera programvaran officiella hemsida, som har en avsnittet Vanliga frågor och en kunskapsbas med handledning om hur du använder programvaran. Om du har en kundsupport problem, kan du maila företaget direkt med ditt problem. Företaget svarar vanligtvis inom 48 timmar.

Det finns inte mycket att klaga på med Xilisoft DVD Copy. Det gör utmärkt kvalitet kopior av dina DVD-skivor, komprimerade eller inte. Du kan också använda den för att arkivera dina skivor digitalt och göra kopior väl efter den ursprungliga skivan har förlorat tid. Det saknas några av de mindre funktioner som vi söker, men ingenting som skulle hålla dig från att köpa programvaran.

Hjälp och support

Sammanfattning