drivrutinsuppdatering mjukvara – Driver Finder, 2017

Singularis syfte föraren uppdatera programvara är att hitta de bästa och mest tillförlitliga uppdateringar tillgängliga för så många gamla drivrutiner på ditt system som möjligt. En förare bricka som inte kan hitta uppdateringar är en förare pjäs som inte är värt din tid. Driver Finder faller inom denna kategori. Dess rena gränssnitt och enkla verktygen är tilltalande, men när det är dags att utföra i våra tester, Driver Finder missade alla utom en handfull av nödvändiga uppdateringar.

Sammanfattning

I vårt sökande efter den bästa drivrutinen uppdateraren på marknaden, testade vi varenda utmanare på en äldre dator i vårt labb. Maskinen hade 36 inaktuella drivrutiner, och medan ingen Updater kunde hitta dem alla, de flesta manager i åtminstone hälften, och några hittade 24 eller mer. Driver Finder rekommenderade uppdateringar till bara sju enheter. Man fann ett par gamla perifera drivrutiner för kameror vi inte hade satts i för år, samt en Ethernet-drivrutinen och ny programvara för hårddisk SATA-styrenheten. Men det missade mycket mer än det sig, från grafikkorts uppdateringar nya ljuddrivrutiner. Det misslyckades även att hitta uppdateringar för vår USB-styrenheten urgamla programvara, som nästan alla andra program vi testat lyckats upptäcka.

Trots sina brister, är Driver Finder gränssnitt ren och lätt att förstå. Kör en gratis genomsökning är en enkel uppgift och tar mindre än en minut att slutföra. När du har registrerat programmet kan du hämta sina rekommenderade uppdateringar för sig eller alla på en gång. Var noga med att använda verktyg för säkerhetskopiering för att spara den befintliga konfigurationen drivrutinen innan du installerar uppdateringar; om en anläggning går dåligt, kommer du vill kunna rulla tillbaka till en mer stabil inställning.

Ett gemensamt drag vi blev förvånade över att finna försvunna från Driver Finder var en skanning schemaläggare. Även om det inte är det viktigaste verktyget – du sällan behöver uppdatera till nya drivrutiner så fort de kommer ut, eftersom problem med drivrutiner tenderar att vara relaterade till ålder och kompatibilitet mellan enheter – det är ändå vanligt bland konkurrenterna. Utan en schemaläggare, måste du komma ihåg att regelbundet öppna Driver Finder upp och köra söker efter nya drivrutiner.

Vid första anblicken verkar Driver Finder som kan en post i drivrutinsuppdatering marknaden som sina konkurrenter. Det är enkel, ren och enkel att använda, även om du inte är mycket bekväm med datorer eller tanken på mixtra med drivrutiner verkar skrämmande. Det behöver inte innehåller skadlig programvara i sin installations, något som många konkurrenter försöker smyga in. Men för alla sina goda utseende, till Driver Finder fläckar för få uppdateringar vara verkligt användbar, särskilt jämfört med den bästa drivrutinen ute.