dokumentskanning tjänster – New England Document Systems 2017

New England Document Systems, eller NEdocs, är en regional, nationell och internationellt företag som erbjuder ett brett utbud av professionella dokumentskanning tjänster. Många av dessa tjänster är tillgängliga över hela landet, även om några, som säker lastbil transit, är begränsade till New England området.

Sammanfattning

NEdocs kan skanna din text eller handskrivna dokument och göra dem sökbara. Företaget kan skanna dina dokument på din arbetsplats om reglerna inte tillåter dig att låta dem lämna din anläggning. NEdocs ger också en lång rad andra dokumentbildfunktioner, såsom säker lastbil transit och leverans, noggrann dokumentsammanställning, indexering för enkel hämtning av dokument, elektronisk integrering dokumenthanteringssystem, moln datalagring och backup, pågående digitala postrummet skanning, kund scanning, långtidsförvaring av akter och säker dokument förstörelse.

NEdocs tar säkerheten för dina dokument på allvar. Företaget har använt HIPAA och andra reglerande lagar för att styra den vid genomförandet av starka säkerhetsrutiner och policies. Alla anställda är bakgrunden kontrolleras och får omfattande och fortlöpande utbildning på de ständigt föränderliga lagar om skydd av din information. Alla NEdocs byggnader övervakas 24 timmar om dygnet, inifrån och ut, av kameraövervakning. Anställd och tillgång besökaren hårt kontrollerad, och varje person som går in i en NEdocs anläggningen är föremål för ett rättsligt bindande process icke-spridning.

New England Document Systems har en webbplats som ger massor av information. Den har en informativ och up-to-date blogg, en FAQ sida för vanliga frågor, ett avsnitt med fallstudier och vittnesmål, och en sida om företagets affärsfilosofi. För befintliga kunder, är telefon och e-post teknisk support tillgänglig under kontorstid och besvaras på ett snabbt och kunnig sätt. Chatt skulle vara ett bra komplement till denna supporterbjudande, men det finns för närvarande inte.

Den långa listan av industrier som betjänas av NEdocs omfattar små och medelstora företag, tillsammans med några Fortune 500 företag i 14 av de 15 representativa branscher vi valt att använda för att bedöma varje tjänsteleverantörernas bredd av expertis. Medan vissa av bolagets tjänster är fokuserade i New England och omgivande stater, andra är global räckvidd. Om du befinner dig utanför New England området, kolla med en representant för företaget att se om de tjänster du behöver erbjuds i din ort.

NEdocs ger en särskilt säker och fullfjädrad dokument skanningen. Det har expertkunskaper om bästa praxis i de flesta industrisegment och erbjuder olika vägar för företag som vill ta dokumentskanning tjänster utöver arkiv scanning och gå papperslös.