diy larmövervakning – iSmartAlarm 2017

Till en bråkdel av kostnaden för avgiftsbelagda säkerhetssystem, är iSmartAlarm ett effektivt alternativ för husägare på en budget. Även om pengar inte är ett problem, är det värt att undersöka detta DIY hem säkerhetssystem; det är mycket intelligent, ekonomisk och tillförlitlig.

Du kan ställa in och styra iSmartAlarm systemet med dess fria app, som finns tillgänglig på både iOS och Android-enheter. Mobil tillgänglighet är en av de största försäljningsargumenten av DIY larmsystem. iSmartAlarm prisas för sin intuition, navigations lätthet och fullständig anpassningsförmåga av systemet.

En annan positiv egenskap hos iSmartAlarm är systemets konstruktion. Varje enhet är elegant ser och har rena, diskreta linjer. Ungefär som sitt namn, den glansiga vita av systemets komponenter efterliknar utformningen av Apple-produkter. Medan estetik i en lokal hem säkerhetssystem bör vara sekundärt till dess funktionalitet, är design fortfarande en viktig faktor att beakta, och iSmartAlarm levererar ett tillfredsställande sätt i detta avseende.

Du kan bygga detta DIY säkerhetssystem à la carte, välja de enheter som bäst tjänar dina behov. Till exempel kan en rörelsesensor varna dig för inkräktare, och iCamera ger realtidsövervakning som du kan se på den mobila enheten. ICube är systemets “hjärna” som förbinder alla enheter och överbrygga dem med appen. Företaget hävdar att systemet är oändligt utbyggbar, så teoretiskt du kan ansluta så många kringutrustning som du vill.

Installation av systemet är inte alltför svårt, men du kan stöta på några hicka när först installera kameran. Dessa frågor är mindre och systemet ska fungera bra när dessa behandlas.

Även om iSmartAlarm systemet inte stödja leva övervakning, betyder det inte att du är på din egen bör du stöter på några problem med systemet. Företaget erbjuder ett antal tekniska supportresurser, inklusive en online avsnittet Vanliga frågor, videosjälvstudier och ett supportsystem. Företaget är mycket hjälpsamma och lyhörd för alla förfrågningar.

iSmartAlarm kan du styra ditt säkerhetssystem i handflatan. Trots några installationsproblem, erbjuder detta DIY hem larm och säkerhetssystem omfattande skydd som du hittar lätt att anpassa och kontroll.