diy affärsplaner – PlanMagic, 2017

Finns i fyra molnbaserade programalternativ, erbjuder PlanMagic Business mallar och analytiska verktyg som krävs för att skriva en affärsplan. Mallar som arbetar i Word, Excel och PowerPoint gör det enkelt att dela affärsplan dokument och presentationer, så att du kan gå från att skriva dokumentet till investerar platser snabbt.

Inte kompatibel med Mac-operativsystem kräver PlanMagic Business Windows Vista, 7 eller 8. Minimikrav för att använda denna DIY affärsplan inkluderar även MS Office 2002 eller högre, eftersom de flesta mallarna presenteras i en Microsoft Office-miljö.

Börja med en affärsplan format i Word som matchar din bransch eller företag. Du får en produkt och tjänstemallar, liksom en branschspecifik mall för nischer som lägenhet, daghem, städning, fotostudio eller ideell. Du får bara välja en av de extra mallar, vilket gör PlanMagic Business ett bra val när du startar eget företag i en enda bransch, men en begränsad möjlighet för entreprenörer lanserar flera affärsidéer.

Var och en av mallarna innehåller en automatiserad innehållsförteckning och sektioner för sammanfattningen, utveckling, marknadsföring, historisk analys, organisationsstruktur, verksamhet, riskhantering, finansiell plan och bilagor. Organiserade i Word mallarna du uppmanas att fylla i underavdelningar under varje avsnitt för ett omfattande dokument. Ekonomi erhålls genom PlanMagic Affärens Excel nedladdningar, som presenterar ett smart andelssystemet och validerings punkter för att minska datafel. Affärsplanen programvara kan du utveckla finansiella prognoser i månads- och kvartalsvisa rapporter för tre år och årsredovisningar för upp till fem år, så att du kan ge investerarna en detaljerad bild av dina mål. Excel nedladdningar innehålla mer än 40 grafer och diagram för presentationsändamål.

När den första dokumentet är klar ger PlanMagic Business verktyg för att konvertera data till investerar centrerad presentationer. Oavsett om du pitching en bank, ett företag investerare eller en ängel investerare, kan du anpassa din inställning med PowerPoint-mallar. En fördel med PlanMagic Business beroende av Microsoft sviten är att du inte behöver göra om arbete: När informationen har sammanställts i planeringsprogram, omvandlar den lätt till användbara dokumentation i andra program. De som inte bryr sig om eller har Microsoft Office, men hittar PlanMagic Business till liten nytta.

Grund programpaket, som kan köpas som en månatlig eller evig licens ger full funktionalitet, men du kan också välja att köpa en avancerad paket, marknadsföringspaket eller ytterligare mallar. Sammantaget är mjukvaran robust för start- och investerare sökande ändamål så länge du kombinera det med Microsoft-produkter.