digitalkameror för barn – VTech Kidizoom Spin & Smile 2017

De bästa digitala kameror för barn är de som är hållbara, lätta att använda och engagerande. Av de 10 digitala kameror som vi valde och testade presenterade VTech Kidizoom Spin & Smile kamera den bästa kombinationen av dessa aspekter. Även om det inte är perfekt, utgör det bästa valet för de flesta barn.

Hållbarhet

I våra tester fann vi Spin & Smile är den mest konsekvent hållbara och funktionsrik kamera i lineupen, och det producerade några av de högsta bildkvalitet. Av denna anledning är det mottagaren av vår Top Ten Recensioner Gold Award för barnens digitalkameror.

Hållbarhet är det största problemet när det handlar om digitalkameror för barn, så vi visste från början att vår främsta produkt skulle behöva vara tuff. Och tufft det är: Spin & Smile kamerafunktioner gummerad stötfångare, täckta portar och mer. I själva verket, rankad bara en kamera högre i hållbarhet.

Billig konstruktion och material kan vara ett verkligt problem när det gäller leksaker av alla slag, och detsamma kan sägas om digitalkameror. Av denna anledning, noggrant inspekterade vi varje hörn och söm för brister, felaktigheter och eller billiga komponenter. I detta avseende är Spin & Smile utmärkt.

Det är lätt en av de bäst konstruerade kameror finns, med en design som är exakt och ger intryck av ett långt liv. De delar av kameran som sannolikt kommer att vara föremål för den mest missbruk är gummerad, så även tappa kameran är inte sannolikt att orsaka mycket skada. Ett bra exempel på detta är sökaren ögonmusslor som trots höjs från kamerans yta, inte kan brytas av. Men handtagen på vardera sidan av kameran ger den mest skydd, eftersom de är upphöjda från resten av kamerahuset på alla sidor för att absorbera stötar.

Portar för att överföra bilder eller laddar din kamera kan också vara en svaghet för digitalkameror. Om den lämnas avslöjats, kan de äventyras av damm eller vatten, vilket kan leda till att kameran inte fungerar. Spin & Smile har två portar: en för ett SD-kort, och den andra för en USB-anslutning. För att hjälpa dig att undvika skador på kameran, är varje port täckt med ett gummilock som passar tätt på plats och håller de flesta främmande ämnen på utsidan av kameran.

Design

Enkel användning är en viktig faktor i en kamera för barn. Oavsett om ditt mål är att lära ditt barn om fotografering eller att helt enkelt hålla dem ockuperade, att kunna använda kameran lätt är avgörande. Av denna anledning, testade vi grundligt Spin och leende med hjälp av en fokusgrupp bestående av barn i åldrarna 4-11.

I detta test, fann vi att barnen drogs konsekvent mot Spin & Smile och tenderade att få kläm på det tidigare än de gjorde konkurrerande modeller. Mycket av detta verkar relaterade till dess omfattande kontroller, som är långt bättre än de flesta andra alternativ. Utöver dess mångfald av tydligt markerade, användbara knappar, menyerna är lätt att navigera.

Spin & Smile kräver fyra AA-batterier för drift, vilket är standard för kameror på denna nivå. Den har också en intern kapacitet på 350 bilder, som faktiskt är något mindre än vanligt. Lyckligtvis finns det en micro-SD-kortplats som du kan använda för utökad lagring.

Andra intressanta funktioner inkluderar sökare och en inbyggd blixt förklädd till en lins på kamerans framsida. De två sökare är bra för barn, eftersom barnen kan inbördes genom dem och rada upp bilder korrekt utan att behöva stänga ena ögat.

Ytterst digitalkameror för barn är leksaker, och som alla leksaker, de är gjorda med ett stort fokus: kul. En kamera som är kul är en kamera som utför sin avsedda funktion väl. I vår analys av Spin & Smile var vi konsekvent imponerad av kvaliteten och kvantiteten av extra spel, optioner och roliga funktioner.

I synnerhet Spin & Smile roterande kamera fångade vårt öga. Denna funktion gör barnen att möta kameran antingen framåt för att ta foton normalt eller mot sig själva för att fånga selfies, vilket kan vara en mycket användbar funktion. Anledningen till dess användbarhet är mindre om de faktiska bilder än det handlar om vad det låter barnen att göra med kameran.

Prestanda

En av kamerans bästa funktionerna är möjligheten att lägga till roliga effekter till dina bilder i kameran. De flesta av dessa effekter är överlägg som snedvrider ansikten eller gör människor i fåniga tecken. Med framsidan kamera, kan barnen använda alla dessa funktioner lätt, utan att behöva hjälp från någon annan. De kan helt enkelt ta en bild av sig själva och vara kreativ med det.

Även digitala kameror för barn är leksaker, de är också kameror, och det är omöjligt att diskutera prestanda utan att röra på bildkvaliteten. Det bör noteras att bildkvaliteten är i allmänhet ganska låg bland kameror i denna kategori. Detta är främst hänförlig till de lågupplösta sensorer i dessa kameror.

Hjälp och support

Spin & Smile har 2 megapixels upplösning, vilket är faktiskt ganska bra för denna typ av kamera. Bilderna är inte mycket stora eller detaljerad, men när det gäller den här kameran, de räcker. De är tillräckligt stora för alla egenskaper och funktioner att denna kamera erbjuder, men du kommer inte att fånga något spektakulärt.

VTech erbjuder en 90-dagars garanti på Spin & leende som täcker dig mot material- eller konstruktion. Även om vissa kameror på vår lineup erbjuda ettåriga garantier, dessa kameror är mycket mindre pålitliga och hållbara än VTech talet. Så om du letar efter ett köp som du kan vara säker på, inte avskräckas av mindre garanti.

Förutom garantisupport erbjuder VTech en användarmanual och supportpersonal som du kan nå via telefon eller e-post för att få hjälp med andra problem. Vissa företag inkluderar också speciell mjukvara med varje kamera som du kan använda för att sortera och organisera bilder. Spin & Smile inte. Detta bör inte vara ett problem, men som du lätt kan hitta gratis foto organisera programvara online eller någon annanstans.

En digital kamera för barn bör vara engagerande, hållbart och lätt att använda. I våra tester har VTech Kidizoom Spin & Smile kamera visat sig vara bland de bästa i var och en av dessa kategorier. Det är enkelt att få kläm på snabbt men har tillräckligt med funktioner för att hålla barnen upptagna, och tack vare dess täckta portar och gummerade komponenter, kommer att pågå ett tag också.

Sammanfattning