digital fotoram – Aluratek, 2017

Den Aluratek ADMPF108F kan du dela video, ljud och bilder från din senaste eller avlägsna förflutna lätt. Detta 8-tums digital fotoram är our Top Ten Silver Award vinnare eftersom det är mycket enkelt att installera och använda. Du kan helt enkelt koppla in ett hopp enhet eller kamera kort och börja njuta av dina bilder.

Visa

Test foton såg ganska trevligt på denna digitala fotoram skärm. Vi frågade interna experter för att titta på en mängd olika bilder från en mängd olika källor, inklusive en som var ursprungligen en bild, en som skannas in som en pappers tryck och en smartphone bild. Våra granskare noteras Aluratek färger var lite dimmer än andra elektroniska tavelramar, men jämförbar totalt. Denna ram ändrar storlek automatiskt bilder och gör ett respektabelt jobb att återskapa färgerna. En av våra expertpanel skrev att bilderna var tydliga och sann färg, utan pixelation. Det finns mycket lite eftertanke på skärmen, och du kan se på bilderna från många olika vinklar.

Ramen förmåga att visa video utöver bilder är en trevlig fördel som låter dig dela videoklipp av dina barn eller barnbarn på en mycket större skärm än de flesta smartphones. Det kan också vara till hjälp för en företagare som behöver en snabb och enkelt sätt att visa vilka produkter erbjuder potentiella kunder.

Även om du inte kan ansluta trådlöst till dina bilder på dina sociala medier konton med denna ram, kan du alltid spara dessa bilder på en lagringsenhet och spara den i enhetens internminne sedan. 512 av tilldelade utrymmet är jämförelsevis litet, eftersom vissa konkurrerande ramar erbjuda så mycket som 4,000MB. Vissa ramar har ingen lagring, dock, och 512 är tillräckligt för att hjälpa dig åtminstone hålla dina favoriter inom räckhåll. Storleken på dina bilder gör en enorm skillnad i hur mycket du kan spara, men 500MB är en hel del, framför allt eftersom du kan få tillgång till många fler bilder på bärbara lagringsenheter som hoppa enheter.

Lägga till musik i ett bildspel kan framkalla ännu fler minnen än enbart foton och denna ram möjliggör att med sina inbyggda högtalare. Det finns också trevliga extrafunktioner som en inbyggd klocka och kalender.

Vi hittade denna ram mycket lätt att använda. Det görs i de tre bästa för att underlätta användning. Vi hade den ur lådan och visar bilder på några sekunder. En praktisk fjärrkontroll innebär att du kan ändra vilka bilder du se genom att klicka på en knapp.

Användarupplevelse

Med tanke på energibesparing, finns det en timer som låter dig ställa in ram så det är inte utskjutande bilder till ett tomt rum i mörka natten. En rörelsesensor stoppar även ramen från visar bilder när ingen är i rummet.

Denna digital ram görs i topp tre för mångsidighet. Du har en hel del alternativ för att anpassa dina bildspel. Det finns 11 olika foto övergångar att välja mellan, och du kan visa varje foto för så lite som tre sekunder eller så länge som en timme. Förmågan att visa ramen på väggen skulle göra det ännu mer mångsidig, men det finns ingen i förväg borrat hål för det. Det skulle vara bäst på ett skrivbord eller hylla.

Aluratek står vid denna produkt med ett års garanti och flera alternativ för kundservice. Du kan ställa frågor via chatt, telefon och e-post. Webbplatsen svarar en massa frågor också, med produktbeskrivningar och FAQs sidor.

Med den näst högsta poängen för enkel användning, den Aluratek ADMPF108F utmärker sig för användarvänlighet i vår digitala fotoram översyn. För inte mycket mer pengar, kan du få en webbansluten enhet, men det är en trevlig lite underhåll ram. Bilderna såg mycket fin ut i våra tester, och vi kunde visa dem på några sekunder efter uppackning ramen ur kartongen. Denna ram gör det enkelt att organisera och dela foton och videoklipp från ett stort antal källor utan att behöva skriva ut något.

Mångsidighet

Hjälp och support

Sammanfattning