die skärmaskiner – Silver Bullet 2017

Silver Bullet är ett av de sällsynta produkter som levt upp till praktiskt taget varenda en av våra förväntningar, vilket är hur det blev our Top Ten Gold Award vinnare. Vi var skeptiska när vi läser rave reviews från ägarna om dess skär kraft och precision. Men denna stansmaskin gör mer än någon annan produkt vi ses.

Funktion & Capabilities

Ett exempel på denna maskin skicklighet är dess förmåga att göra exakta snitt. Ett vanligt problem bland planstansar är att du bara kan gå så tunn innan ditt material sliter. Silver Bullet kan göra trådtunna snitt utan några problem. Den höga kvaliteten har ett pris, naturligtvis. Maskinen kostar en hel del mer än andra enheter som vi utvärderade, men det är också gjorda för att hålla. Bygger på excellens av sin föregångare, Black Cat Cougar, Silver Bullet Gräsklippare, tillverkaren, har skapat en maskin som sannolikt kommer att vara den sista du köper. De förbättrade funktioner och material av hög kvalitet gör det till den bästa stans i vår jämförelse.

Silver Bullet är uppbyggd kring en stark och tyst motor, med 1250 gram skärkraft och hastigheter på upp till 800 millimeter per sekund. Med fyra rejäla klämhjul för att hålla din matta på plats, har du stor kontroll över vad och hur du skär. Kontrollpanelen på toppen av maskinen gör det enkelt att justera djup, fart och tryck på bladet för varje unikt projekt.

Den stans kommer med säkra snitt A Lot programvara och kan arbeta med andra populära stans applikationer såsom göra snittet. Visst Klipper ett parti användarvänligt och låter dig göra den typ av saker som du förväntar dig – svets ord tillsammans, skär längs en bestämd bana, skär specificerade skikten och mycket mer. För mer avancerade projekt, kan du importera SVG-filer från Adobe Illustrator, Inkscape och Corel Draw, som gör det möjligt för en mycket mer kreativ frihet. Visst Klipper A Lot också kommer med ett fint urval av mönster för att komma igång.

Denna stansmaskin har många funktioner utöver nedskärningar. Du kan lägga till en penna och har Silver Bullet rita något för dig. Du kan också koppla in ett präglingsverktyg och har Bullet avtryck mycket specifika mönster. Gravyrverktyget kan du slå hål eller ångest objekt. Det kan relief papper, kartong, spånskivor, vellum och mjuka metaller. Det kommer också att gravera metall, akryl, glas, spegel, choklad, tvål, plast, trä, läder och acetat.

Detta är inte pappersstans du kommer att vilja ta till crafting händelser, eller var som helst egentligen. Även den minsta modellen – den 13-tums Silver Bullet – är skrymmande jämfört med andra planstansar vi utvärderade. Det finns inga handtag eller praktiska förvaringskärl på maskinen för att stuva verktyg. När du har ställt in detta, kommer du vill att det ska stanna kvar för det mesta. Vid 13,5 pounds, är det inte den bulkiest produkt på vår lineup, men den är stor. Emellertid är dess bulk en bieffekt av dess många möjligheter. Kvalitets fräsar väger mer eftersom de är gjorda av kraftigare material.

Bärbarhet och bekvämlighet

Diamanten tips du hittar i slutet av Silver Bullet gravyr verktyg, till exempel, kan du farkoster för en lång tid. Även med liten erfarenhet, kunde vi börja göra grundläggande nedskärningar med det snabbt, men expertis med denna avancerade stans inte ske över en natt. Även erfarna crafters inför en inlärningskurva. Silver Bullet har programvara för att lära och precisa blad infoga och några andra mindre montering krävs.

Listan över saker du kan skära med Silver Bullet är imponerande: vinyl, papper, kartong, spånskivor, plast, läder, akryl, skum, acetat, filt, kork, fondant och mat ombord, bara för att nämna några. Den kan också hantera ömtåliga material, inklusive tissuepapper, vilket är ovanligt bland stansade maskiner. Du kan använda maskinen för att skapa egna stämplar, marknadsföra ditt företag med en uppsättning av kundanpassade magneter och skapa fantastiska scrapbooking layouter. Detta är inte en tabell såg, naturligtvis, men du kan skära tunna metaller, balsaträ och stelnade kände. Silver Bullet stansning systemet erövra även lättlera och bomullsväv, om det är ordentligt fastsatt. Du kan skapa dina egna plånböcker, T-shirt tryck och glas etsning av mönster med den här maskinen.

De flesta människor behöver hjälp vid något tillfälle eftersom det finns en inlärningskurva med den här maskinen. Silver Bullet Cutters inte lagt fram den mest organiserade eller intuitiv webbplats, men informationen är alla där. När du skickar ett e-post eller ringa, får du en vänlig svar snabbt. Utöver duktiga personal, kan du hitta anhängare som är mycket aktiva i forum och gärna hjälpa andra silverkula användare.

Denna enhet kommer att minska, dra, tränga igenom, gravera och prägla nästan alla material snabbt och exakt. Det är också särskilt tuff och perfekt fina för kommersiellt bruk. Med de flesta konkurrenter, du garantin ogiltig om du använder sina maskiner hela dagen, varje dag, men inte Silver Bullet. Denna nivå av kvalitet har ett pris, men – ett pris som inte alla nybörjare Crafter kan motivera. Om du har möjlighet, men att investera i Silver Bullet är en solid val. Det är den bästa stansmaskin på marknaden idag.

material

Hjälp och support

Sammanfattning