dehydrators – Waring Pro Dehydrator 2017 – Top Tens

Waring Pro DHR30 Professional Dehydrator torkar olika livsmedel. Tork kött, frukt och grönsaker har gjorts snabbt och enkelt, och enheten är bra för örter och kryddor också.

Den DHR30 har en topp-ventilationssystem som drar fukt upp och ut ur enheten för bra torkresultat. De 620 watt torkeffekt hjälper torrfoder jämnt. Den justerbara termostaten styr fläkten med en hastighet på hög, medelhög eller låg.

De fem stapel, förregling brickor möjliggör en mängd livsmedel som skall torkas på en gång, så det finns ingen väntar på att ha olika livsmedel torkas. Enheten kommer också med en frukt roll-up ark. Den genomskinliga locket kan du kontrollera om mat i det övre facket under torkningsprocessen, vilket säkerställer bästa möjliga resultat.

Medan en majoritet av livsmedel är dehydratiserad vid temperaturer av 130 grader Fahrenheit, kött, såsom ryckiga, bör dehydratiseras åtminstone 155 grader Fahrenheit. Detta är att säkerställa att alla bakterier förstörs under torkningsprocessen.

Uttorkning kräver konstant temperatur och en bra mängd luftflöde. Waring Pro DHR30 Professional Dehydrator skaffar mat med vad den behöver för att torka en anständig hastighet och lämnar ingen fukt. Eftersom livsmedel som är torr på utsidan men fuktig på insidan kan förstöra, är det viktigt att dubbelkolla all mat i slutet av torkningsprocessen.

Waring Pro DHR30 Professional Dehydrator är perfekt om du funderar på att torka olika typer av mat på en gång. De tillgängliga fem fack, genomskinlig lock och justerbar termostat är alla funktioner som hjälper till att göra mat uttorkning en bris. Ytterligare rack finns att köpa. Detta dehydrator staplar upp till nio brickor på en gång.

Denna mat dehydrator är ett bra alternativ för att torka alla typer av livsmedel. Du kan göra några läckra ryckig, näringsrika grönsaker och läckra torkade frukter. Du kan även använda denna apparat för att bevara örter och kryddor. Medan vissa dehydrators komma med fler fack har DHR30 gott om utrymme för de flesta tork behov.