dator skydd programvara – ESET Multi-Device Security 2017

ESET Multi-Device Security är ett bra sätt att säkra flera enheter, så länge de inte innehåller iOS-enheter. Modulerna för Windows, Mac och Android är effektiva malware detektorer. De viktigaste funktionerna är alla närvarande. Men vissa plattformsdatorskydd programvara konkurrenter ger fler funktioner.

Sammanfattning

ESET är känd som en av de bästa PC-skydd programvara varumärken. De viktigaste säkerhetsfunktioner är nätfiske och antimalware, som båda ESET ger. Denna programvara är mycket bra på att upptäcka skadlig kod, enligt publicerade resultatrapporter från oberoende testlabb AV-Test. I januari och februari 2015 upptäckte ESET 99 procent av mer än 12.000 malware prover, en hastighet som matchade genomsnittet i branschen. Under samma period, labbet testade ESET med mer än 200 prover av nya skadliga program. Det matchade genomsnitt 97 procent upptäckt industrin i januari. Men i februari, gick det över genomsnittet i branschen för att uppnå 100 procent upptäcka nya skadliga program. När det gäller hur programmet saktar datorn den är installerad på, jämfört med ett branschgenomsnitt på en tre sekunders avmattning medan webbsurfning, nedladdning av mjukvara eller kopiera data, tog ESET bara fyra sekunder. Och i tester som mäter användbarhet när det gäller graden av falskt positiv identifiering av legitima filer som skadlig, slå det genomsnittet i branschen.

Funktionen Listan innehåller föräldra och stöldskyddskontroll, undertryckande av varningar under fullskärmsläge och en räddningsläget. Vissa funktioner frånvarande från ESET men förekommer i vissa dataskyddet program konkurrenter är ett lösenord chef, fil valv och en Windows-registret renare. Det kommer också omfattar inte en File Shredder eller online backup.

Även ESET inte deltog i mars 2015 tester på AV-Test, var närvarande för Mac malware tester i augusti 2014 där det avlyssnade 99,1 procent av de skadliga proverna. Mac-modulen stöder nätfiske och föräldrakontroll, har inte närvarande i varje allt-i-ett Internet Security produkt.

Denna ansökan var bland de främre-löpare i mars 2015 AV-Test projekt för Android-enheter genom att uppnå 100 procent poäng för skydd och användbarhet. Dess mobila modul råder dig om program som kan läcka alltför mycket integritet. ESET upptäcker också program som du kanske inte vill: Även om de inte utgör någon risk du kan hitta dem irriterande. Den mobila komponenten stöder stöldskydd så att du kan fjärr lokalisera, låsa eller torka telefonen. Du kan också ta emot bilder det tar för tjuven. Mobila funktioner inkluderar även nätfiske och samtalsblockering. Vissa konkurrerande produkter har ytterligare funktioner som föräldrakontroll och lösenord chefer. ESET kommer också stöder inte iOS funktioner.

Från ledningen instrumentpanelen kan du se dina skyddade Windows och Android-enheter, men du kan inte se några Mac där du har installerat ESET. Du kan installera det på några nya Windows och Android-enheter genom att lägga till dem från instrumentpanelen. Du kan också initiera stöldskydds åtgärder och förnya din licens.

Denna ansökan överensstämmer med bästa praxis i Windows, Mac och Android användargränssnitt. Dessutom är online-hjälp förstklassig. Men om du behöver hjälp, kan du nå kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

ESET Multi-Device Security är bland de bästa datorskydd programvaruprodukter, även om det saknas några konkurrenskraftiga funktioner såsom online backup och en File Shredder. Det är inte för iOS, men det ger goda resultat i laboratorietester för detektering av skadlig kod på Windows, Mac och Android-enheter. Det ger användbar enhetshanteringskonsol funktionalitet.