CRM – Workbooks.com 2017

Även ett utländskt företag, har Workbooks.com mycket stöd som finns i USA Workbooks.com är en kontakt ledningssystem baserat i Storbritannien, vilket innebär detta program är lätt att använda av dina anställda i USA och i internationella kontor.

Sammanfattning

Workbooks.com innehåller de nödvändiga CRM-verktyg för att hantera kundinteraktioner. Dessa inkluderar kundkonto portaler, kontakttidslinjer med detaljerade personal interaktioner och automatisering av arbetsflödet som omedelbart skapar uppföljningsprojekt baserat på de parametrar du anger. Denna kundrelationer program har fildelning, vilket gör att flera anställda att få tillgång till kundinformation, och dela i realtid som gör det möjligt för användare att samarbeta samtidigt. En nackdel är dock att Workbooks.com caps antalet användare du kan ha vid 25.

Detta program har alla försäljnings- och marknadsföringsfunktioner som vi letade efter medan du granskar CRM. Eftersom Workbooks.com integreras med ditt e-postprogram, kan du skapa försäljnings offerter och fakturor och skicka dem inifrån programmet. Du kan ställa in varningar för uppföljning och följa utvecklingen av dina leder. E-postkampanjer kan skapas och skickas ut med det här programmet, och prognosverktyg hjälper dig att analysera dina potentiella vinst. Dessutom kan du skapa rapporter baserat på den information som du skickar och spara för att avgöra ditt företags styrkor och svagheter och att justera marknadsföringsstrategier baserade på denna information.

Workbooks.com har flera online video tutorials, chatt stöd och ett aktivt stöd samfundet att hjälpa till att besvara eventuella frågor du kan ha. Dessa är alla viktiga eftersom programmet, medan ren, är inte den mest intuitiva att arbeta med. Detta program är utformat för att fungera ungefär som Windows startsida med en startknapp och expanderande meny som ibland känns alltför besvärligt att arbeta igenom. Verktyg och funktioner är ibland några länkar djup och som inte faller under de uppenbara underrubriker. Vi hittade hjälp och stöd verktyg ovärderlig som vi lärt oss att navigera och arbeta om Workbooks.com CRM.

Även om det tar lite för att lära sig att navigera programmet omfattar Workbooks.com CRM-lösning kraftfull kundrelation och marknadsföring verktyg som hjälper dig att skapa en bekväm och positiv kundinteraktion upplevelse. Fildelning och realtidsfunktioner tillåter flera användare att få tillgång till kontaktfiler och samtidigt lägga till, ändra och skapa projekt inom klient portaler. Det finns en gräns på 25 användare med din Workbooks.com köp, även om antalet kontakter som kan hantera är obegränsad.