cirkelsågar – DeWALT Cirkelsåg 2017 – Top Tens

DEWALT DWE575SB är en imponerande cirkelsåg som har en snygg design, utmärkta köregenskaper och fast kundsupport. Detta 7 1/4-tums cirkelsåg är den lättaste verktyg vi ses, vilket gör det enkelt att hantera och manövrera medan du skär material. Trots sin lätta konstruktion, har denna DeWALT såg lite problem rippning genom 2x material eller plywood, nedskärningar snabbt och enkelt. Utformning, makt och mångsidighet detta verktyg erbjuder förtjäna det vår Top Ten omdömen om Silver Award.

Design

Denna cirkelsåg väger endast 8,8 pounds, vilket gör den lättaste produkten av de 10 sågar vi granskat. Denna kompakta, lätta design gör det enkelt att hantera och kontroll när du slita igenom de tuffaste materialen. Som med de flesta sidewinder cirkelsågar, vilar bladet på den högra sidan av verktyget, att offra en hög nivå av blad synlighet för en bekväm, balanserad design. Även bladet är inte lika synlig som de på vänster blad sågar, kan du fortfarande se en betydande del av bladet utan att behöva luta sig över det som du skär.

Kanske den bästa designelement av denna sågen är dess förmåga att avlägsna överskott av sågspån från arbetsområdet. En av de mest frustrerande problem med många sågar är det faktum att sågspån kan samlas runt bladet och såglinjen, skymmer sikten och göra en ren, rak skärning svårare att uppnå. Med DeWALT, kommer du inte ha detta problem.

Denna cirkelsåg har en spindellås, en användbar funktion som gör att du kan låsa spindeln på plats medan du använder en enda insexnyckel för att avlägsna bladet. Den här funktionen är bekvämt, eftersom du inte behöver använda två skiftnycklar för att avlägsna bladet, vilket kan vara en smärta.

DEWALT DWE575SB levereras med en mjuk väska, som både skyddar verktyget och gör transporten något lättare. Tyvärr gör sågen inte komma med en rip staket, som skulle ha hjälpt dig att göra konsekventa, snabba snitt. Däremot kan du köpa klyvsågningsstaketet för detta såg separat på DeWALT hemsida. Det har en 9-fots nätsladd, som är tillräckligt lång för att vara användbar i händelse av att man inte har en förlängningssladd lätt tillgängliga.

Detta verktyg kan göra nedskärningar på upp till 2 9/16 inches djupt på en 90-graders vinkel och 1 29/32 inches på en 45-graders vinkel. Detta djup är tillräckligt för att skära igenom 2x material med lätthet. Denna cirkelsåg har också den största vinkelkapaciteten i våra recensioner på 57 grader, vilket innebär att du kan göra snedsågning allt från 0 till 57 grader. Sågen har två koniska stopp ett på 22,5 grader och den andra vid 45 grader, vilket är bekvämt, eftersom dessa är vanliga vinklar som du antagligen kommer att behöva någon gång.

skär Egenskaper

DEWALT DWE575SB är ett mycket enkelt verktyg för att hantera på grund av sin lätta design. Denna 15-amp såg bara producerar upp till 5200 varv per minut, vilket är den långsammaste av alla sågklingorna vi granskat. Trots denna hastighet, detta DeWALT såg kunde slita igenom allt vi lägger i sin väg med liten eller ingen svårighet. Som med de andra ledande cirkelsågar vi granskat, kör det här verktyget bort standard 120-volts el och du kan köra bort av en generator om du arbetar på en ny plats utan elnätet.

DeWALT erbjuder en imponerande tre års garanti, vilket skyddar dig från alla tillverkningsfel sågen kan ha kommit med. Om du tappar bort den manuella som kommer med sågen, kan du kolla in företagets hemsida för att ladda ner en online-kopia. På hemsidan finns också en FAQ sektion, så att du kan se om det finns en lösning eller svar på problem du har. Du kan kontakta företaget via e-post eller via telefon.

DEWALT DWE575SB rankas bland de 7 1/4-tums cirkelsågar vi granskat på grund av sin kompakta konstruktion, skärande kapacitet och samlade erfarenhet hantering. Sågen har en utmärkt damm ränna som får sågspån ur vägen så att du kan göra rena, raka snitt varje gång. Denna motorsåg bara producerar upp till 5200 varv per minut, men trots detta relativt låg hastighet, hade vi inga problem att skära material snabbt och smidigt. Sammantaget rankar DeWALT DWE575SB bland de bästa trådbundna cirkelsågar på marknaden.

kraft~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning