beredskaps butiker – Den 7 Store 2017

Den 7 Store Beredskaps Center ger livsmedelskvalitet och beredskaps objekt som kan möta behoven hos dig och din familj i en kris. Genom att använda denna webbplats hittar du en mängd olika överlevnads fall mat, individuella burkar och ett år paket. Med en hastighet av naturkatastrofer ökar för varje årtionde, är det en bra tid att börja investera i överlevnadspaket och 7 Store är inte en dålig plats att starta. Denna beredskap butik erbjuder ett brett och unikt urval av livräddningsutrustning. Med t.ex. vatten lagring tillbehör och filter, akuta radioapparater, första hjälpen kit och solpaneler, har denna webbplats alla räddnings väsentligheter flesta människor behöver.

Sammanfattning

I många avseenden är den 7 Store utbud av skyddsrum saknas. Det finns bara ett tält alternativ och ingen presenningar eller andra bärbara skyddsrum. Men när det kommer till robust skydd, är 7 Store välutrustade. Denna räddningstjänst samarbetar med Beehive Skyddsrum för att skapa en mängd olika skyddsrum du kan ha byggt. Mönstren varierar från en person skyddsrum med ett rum till ett 64-rum, 19.200 kvadratmeter skydd. Beroende på behoven hos din familj eller grupp väljer du skydd du vill, och Bikupa Skyddsrum kommer att bygga den åt dig.

En skyddsrum är naturligtvis en extrem beredskap åtgärd, men det finns många alternativ för andra nödsituationer. En första hjälpen-kit är en viktig punkt som ska ingå i livräddningsutrustning. Denna webbplats har ett fint urval av första hjälpen kit för ditt hem, kontor och skola. Du kan välja mellan förmonterade akuta kit eller bygga din egen om du vet exakt vilka objekt du vill. Detta är en bra funktion som inte varje familj har samma behov.

Den 7 Store ger akuta livsmedel såsom havre, vete, socker och mjölkpulver, samt andra torkade livsmedel och frystorkade frukter och grönsaker. Du kan också få påsar som ger dig icke traditionella förvaring av livsmedel objekt som frystorkat glass, lasagne, pasta primavera och mer. De frystorkade livsmedel bulk fall är fantastiskt för att fylla i din förvaring av livsmedel.

Denna butik grundläggande nödsituation kit för en person har alla FEMA-rekommenderade tillbehör du behöver för att överleva de första 72 timmarna av en nödsituation, däribland vatten, mat, första hjälpen och andra nödvändigheter. Denna nödsituation butik har gott om 72-timmars kit alternativ men saknar auto akuta kit, vilket skulle vara bra att ha om du är borta från hemmet eller har en nödsituation på vägen. Den saknar också förmonterade kit som är särskilt utformade för jordbävningar. Om du bor nära en förkastningslinje, är detta något du kommer att vilja överväga. Som för att bevara vatten, har 7 lagra vatten påsar som kan lagras i din 72-timmars kit och andra förnödenheter och behållare du kan använda för att lagra vatten bulk vatten. Det finns också gott om filter och kemiska apparater för att rena vattnet du har på handen om du ska köra ut vatten lagring.

Du kan kontakta kundtjänst via e-post eller telefon för att få svar på dina frågor. Men fler supportalternativ, såsom en beredskap utbildning sektion på hemsidan, skulle vara fördelaktigt, särskilt för kunder som är nya i beredskap. Det är en bra avsnittet Vanliga frågor på hemsidan för omedelbara svar på vanliga frågor, men svar på mindre vanliga frågor, skulle en chatt alternativ vara trevligt.

Den 7 Store Beredskaps Center är ett bra ställe att börja investera i livsmedel och överlevnadspaket för en nödsituation. Denna tjänst har ett stort utbud av akuta väsentligheter som första hjälpen-kit och vatten och förvaring av livsmedel objekt. Medan dess skyddsrum alternativ är imponerande, och hjälp för extrema nödsituationer, skulle ett bättre urval av bärbara skyddsrum och införandet av automatisk nödsituation kit komma till hands för mer vanliga nödsituationer. Vår granskning av 7 Store avslöjade att vissa stödtjänster saknas, men om du redan är väl informerade om krisberedskap, då denna store är en solid val. Kunder nya krisberedskap bör också kunna hitta vad de behöver, men de kan behöva leta lite svårare för svar.