anställd schemaläggningsprogram – Schemaläggning 2017

Schemaläggning av TwistedMind gör schemaläggning för småföretag okomplicerat genom att erbjuda de mest grundläggande verktyg och funktioner. Det är webbaserat, så att du inte behöver ladda ner eller installera något program, och du kan dina chefer och medarbetare åt den från vilken dator eller mobil enhet med en Internet-anslutning. Emellertid är schemaläggningsprogram ytterst begränsad i vad det kan göra och de rapporter den kan generera.

Sammanfattning

Bland de verktyg som finns, erbjuder Schemaläggning dig möjligheten att lägga scheman på nätet, vilket är användbart så att dina anställda kan ta reda på vad timmar de arbetar utan att behöva komma in i ditt företag under off-timmar eller på sina lediga dagar. Din data lagras på schemaläggning servrar, som backas upp ofta. Om något går fel med servern, kan schemaläggning tech laget återställa data. Även om du inte kan texten dina anställda sina timmar genom detta program, och det finns inte en mobil app, kan du maila dem och de kan logga in på programmet med sin egen räkning.

Denna programvara är mycket lätt att använda för chefer och medarbetare. Om du har några schemakonflikter, kommer online schemaläggningsprogram varna dig. Dina anställda kan bjuda på öppna skift och byta med varandra. De kan också göra ledighet förfrågningar från programmet, och du eller din chef får besked så att de kan godkänna eller neka begäran. Några av de bästa anställd schemaläggningsprogram ger dig användbara funktioner – dra och släpp, möjlighet att importera och exportera data, och kalendersynkronisering – av vilka ingen är tillgängliga i schemaläggning.

Du får bara fyra grundläggande rapporter genom schemaläggning ansökan. De fyra rapporter är viktiga – anställd timmar, timmar efter plats, begär av och en kontaktlista – men programmet saknar några mycket användbara rapporter som kan berätta mycket mer om hur ditt företag mår.

Hjälp och stöd avsnitt saknas många resurser, t.ex. vanliga frågor och en kunskapsbas, som är nödvändiga för nya användare. Även Scheduling av TwistedMind inte erbjuder den mest omfattande stödsystem, svarar företaget alla frågor via e-post eller telefon så grundligt och snabbt som möjligt.

Den minimalistiska strategi kan fungera bra för mindre företag som letar efter en enkel lösning på schemaläggning. Schemaläggning av TwistedMind uppnår just detta, men det går inte utöver de nakna grunderna. Den anställde schemaläggningsprogram är ett bra värde för någon som inte behöver extramaterialet, men tjänsten inte skala med ditt företag så smidigt som andra tjänster i vår granskning gör.