torktumlare – LG Steam Dryer, 2017

LG Steam Dryer DLEY1201V är typ av affischen barnet för mellanregister elektriska torktumlare. När det gäller användarvänlighet, funktioner och prestanda, är denna tork en av de bästa i sin prisklass. Det är också en prisvärd torktumlare. Effektiviteten av denna torktumlare framgår av antalet rave recensioner på platser över hela webben.

Sammanfattning

Det har 12 cykler inklusive vissa specialcykler. Den innehåller bland annat, Skrymmande, ömtåliga material, permanent press, anti-bakteriell, skrynkelfritt och SteamFresh cykel. De snabba cykler på denna torktumlare är mycket effektiva och fungerar bra överlag. Den SteamFresh cykel släpper ånga vid slutet av cykeln för att minska rynkor. Detta är en gemensam egenskap bland high-end torkar, men mycket mindre vanligt bland mellanregister maskiner.

Det är en relativt kompakt hårtork som kommer att passa fint i en mängd olika inställningar, och med tanke på dess kompakta storlek, är det fortfarande en stor kapacitet torktumlare. Med en trumma som mäter 7,3 kubikfot, kommer det att hantera de flesta någon belastning du kasta på det .; LG Steam Dryer har en ovanlig design med rundade hörn och en kontrollpanel på framsidan överkant torken. I stället för att ange cykler med en urtavla, skjuta dig en enda knapp tills du hittar rätt cykel. Detta kommer att ta lite tid att vänja sig för vissa människor, men det är ganska lätt med lite övning.

Vid relativt låga temperaturer kommer det att torka ömtåliga och skrymmande föremål i en rimlig tidsram. Det kanske inte torka riktigt lika snabbt som de manuella krav, särskilt i normalcykelläge, men det är fortfarande torkar effektivt och även skrymmande last tar inte mycket mer än en timme.

Denna torktumlare använder en innovativ design för att uppnå energieffektivitet. Trummans aluminiserat erat stål yta reflekterar värme med extrem effektivitet så torken använder mindre energi, vilket bör leda till mindre elräkningar.

Du skulle inte förvänta sig smart teknik för en torktumlare i denna prisklass, och medan denna tork inte erbjuder hela paketet med smarta funktioner du hittar i high-end LG torkar, kan denna torktumlare utföra en smart diagnos. Detta gör det möjligt för torktumlaren att kommunicera med kundservice via din smartphone. Om det finns, till exempel, en del som behöver bytas ut, teknikern kommer att meddelas på distans vad han behöver för att få, så att bara en resa behövs. LG har även en bra chattjänst för att svara på frågor du kan ha.

LG DLEY1201V är en av de bästa mellanregister torktumlare på marknaden. Det är fullmatad med funktioner som inte är gemensamma med torktumlare i detta område, såsom SteamFresh att minska rynkor, till Smart diagnos och en innovativ aluminiserat erat stål trumma reflekterar värme och minska energiförbrukningen. Med 12 cykler och en kompakt, stor kapacitet design, är denna torktumlare ganska tilltalande för priset.