slutlig bekostnad försäkring – Sentinel Security Life, 2017

Döden av en kär är aldrig en lätt verklighet att begrunda, men med tillräcklig förberedelse, kan du se till att behöva konfrontera sina finansiella kostnader är det minsta av dina bekymmer. Sentinel Security Life slutliga kostnad livförsäkring plan kan bidra till att täcka kostnaderna för kistan, anläggning, ceremoni, överföring av kroppen till gravplats, samt gravplatsen, gravsten, och många andra kostnader.

Alla som vill köpa begravning och begravning försäkring för sig själva eller någon närstående rekommenderas att sammanställa beräknade kostnaderna och bedöma det slutliga belopp. Försäkringsagent kommer att använda denna information för att avgöra den bästa typ av täckning för att passa dessa behov.

Denna plan kan köpas och användas på egen hand, eller det kan kombineras med ett annat liv försäkring som en metod för ytterligare skydd. Det är ett helt liv politik, vilket innebär att den är giltig för livet av försäkringstagaren, men potentiella köpare är alltid rekommenderas att kontrollera att det inte finns några åldersgränser. Sentinel ger begriplig writing att göra närmare uppgifter om policyn lätt att förstå, så att du kan fatta beslut rätt täckning för din situation. När du har köpt, kommer fördelar och premier inte ändra för livet för försäkringstagaren, så länge betalningar tas emot i tid.

Som är typiskt med de slutliga kostnad försäkringar, det finns ingen läkarundersökning krävs för täckning, vilket gör denna politik en möjlighet för dem som kan ha svårt att få täckning på annat håll på grund av ålder eller redan befintligt skick. En grundläggande frågeformulär kan besvaras via telefon för att bestämma lämpliga. Enkelheten i ansökningsprocessen tjänar till att få täckning antas snabbt, vilket kan vara avgörande.

Ett intressant inslag i Sentinel Security Life politik är dess 20-dagars “look period”, som är en återbetalningsgaranti. Kunder som köper sin politik och inser att de på något sätt missnöjd inom 20 dagar kan få full återbäring. Eftersom slut bekostnad försäkring handlar om att ge sinnesfrid, är detta ingen risk introduktionsperioden en lämplig integration till policyn.

Slut bekostnad försäkring är en grundläggande politik tjänar grundläggande behov, och Sentinel Security Life policy är ett lämpligt alternativ utan omedelbart identifierbara nackdelar. Dess utseende period är en avgörande fördel för osäkra.