skrivbordet som en tjänst – SolidFire, 2017

SolidFire s DAAS (Desktop som ett företag) systemet gör det möjligt att lägga till 1000 eller flera virtuella skrivbord till ett enda nätverk, vilket gör den till en lämplig lösning för stora företag. Men med en enda enhet alternativet detta virtuellt skrivbord programvara kan också fungera bra för studenter, skolor och småföretag.

En realtid skalbar plattform gör det möjligt att omedelbart utöka din dataanvändning och datorer för extra arbetsbelastning, så att du kan ta på trafik och uppgifter utanför ditt normala verksamhet schema utan att betala för det hela tiden. Skalbar virtuellt skrivbord programvara kan du välja datorer som passar dina specifika affärsbehov. Klon alternativ kan du duplicera datorer och servrar så mycket som behövs, med både länkade och ihållande fullständiga kloner tillgängliga. SolidFire lagringshantering ger en linjär inställning, så att du kan minska lagrings utbredning och förbättra data effektivitet.

Detta virtualiseringsprogram erbjuder virtuella gränssnitt skrivbord (VDI) för fasta priser tillsammans med andra planer. Denna flexibilitet gör det möjligt att på ett kostnadseffektivt sätt ställa in virtuella skrivbord utan att kräva dina anställda att ta med sin egen dator. Du kan köpa molnlösningar separat, men du får inte inloggning kapacitet för alla enheter. Detta förbättrar säkerheten eftersom de anställda inte kan logga in från sina telefoner eller otillåtna anordningar, men det minskar bekvämlighet.

Inbyggd säkerhetsalternativ, inklusive nätverkshantering, antivirus och skydd mot skadlig kod, och i realtid underhåll och patchar skyddar dina data. I kombination med bristen på molnalternativ säkerställer detta att datorerna är så säkra som möjligt. Granular skalbarhet gör att du snabbt lägga till datorer, prestanda och lagring utan att avbryta nuvarande arbetsbelastning eller arbetsflöde. Det gör att du kan öka datorer “minne och lagring, lägga till ytterligare virtuella skrivbord och lägga till en server utan att ta något offline.

All-blixtsystem garanterar snabb laddning från vilken dator som helst eftersom du kan ladda allt på en gång, vilket möjliggör snabbare starttider; emellertid, har det nackdelar i form av virus sårbarhet om du inte använder antivirusprogrammet. SolidFire är inte kompatibel med IOS system, så du behöver antingen Virtual Desktop Infrastructure eller en Windows operativsystem för att använda DAAS.

SolidFire erbjuder en flash-baserade DAAS med fullt skal alternativ och uppgraderingar. Även lämplig för stora och företagets verksamhet, skalar det också ner för mindre företag, vilket gör den lämplig för alla som vill arbeta i ett blixtsystem.