matförvaring tjänster – Augason Farms 2017

Augason Farms fokuserar starkt på smak och ge varje ingrediens du behöver göra måltider med bästa möjliga kvalitet. Företaget tillhandahåller även ett imponerande urval för glutenfria och vegetariska eaters, och det håller sina priser låg för à la carte ingredienser, så att du har en chans att se om att köpa vissa livsmedel är en bra investering för din långsiktiga förvaring av livsmedel.

Sammanfattning

När det gäller kött lagring betonar Augason Farms vegetariska substitut så mycket som verkliga kött. Bolagets vegetariska alternativ inkluderar bacon smaksatt bitar, och nötkött och kyckling substitut. A la carte verkliga kött burkar komma med nötkött och kyckling bitar. Dess färdiga måltider inkluderar frystorkade nötkött med chili makaroner. I fall någon i din familj har celiaki, har Augason ett stort urval av glutenfria produkter.

Om du kommer camping eller behöver denna mat på kort sikt, är det bäst att välja denna butikens färdigpackat – om du tror att du kommer att få igenom en 52-uns burk ost-blandning pulver i en kort tid. Du kan köpa större bulk matförvaring behållare med tillräckligt måltider för att pågå i upp till ett par år, men det finns alternativ för kortsiktiga situationer också.

Denna tjänst har en stor blandning av de viktigaste såsom soppor, frystorkade frukter, bönor, dryckmixes och grönsaker. Frånvarande från sitt urval dricker vatten och vattenfilter. Att ha en hälsosam mängd överlevnads förvaring av livsmedel är bra, men utan rent eller varmvatten, kan mycket av det meningslöst i en nödsituation.

Om du behöver omedelbart stöd, kan du nå en representant genom företagets sociala medier sidor, telefon eller ett kontaktformulär. Om du inte är så väl informerade om överlevnad matförvaring som du känner att du bör vara, gör Augason Farms ett beundransvärt arbete för att få dig igång med dina alternativ och hur man använder dem.

Augason Farms inte har ett stort urval av vatten- och sanitets alternativ. Du kan alltid köpa vatten filtreringssystem och konserverad vatten på andra ställen, men vi föredrar de butiker som gör att du kan handla på ett och samma ställe. Men har den här tjänsten ett utmärkt urval av livsmedel. Om du vill förbereda uttorkad och frystorkad mat enligt dina egna recept och kostbehov, kommer du vara nöjd med Augason Farms ‘mat.