kontinuerlig säkerhetskopiering – Andra Backup

Andra Backup är nära kontinuerligt dataskydd programvara som har detaljerade schemaläggning funktioner och alternativ för säkerhetskopiering. När du konfigurerar din dataskyddsfunktioner, kan du välja alternativet att säkerhetskopiera hela filen flera gånger, eller bara de ändringar som görs till ett dokument eller en fil. Men det finns färre återställningsalternativ och det finns ingen tidslinjen för att återställa systemet eller få tillgång till ett dokument.

Sammanfattning

Alternativen backup-system med andra Backup är oerhört hjälpsamma. Du kan starta en manuell backup system för att säkra dina filer när som helst. Vi rekommenderar att du använder en extern minnesenhet, eftersom detta program ger inga systemåterställningsalternativ. Om det finns ett systemfel, kommer du åtminstone har den externa minnesenheten för att komma åt all din information, filer och data på en annan dator.

Andra Backup dataskydd programvara är endast avsedd att säkerhetskopiera dina personliga filer. Det var inte gjorda för att hantera program eller systemfiler. Med det kan du säkerhetskopiera dina dokument, bilder och även dina webbläsar favoriter. Att ha förmågan att lagra alla dina säkerhetskopior på externa hårddiskar kommer att hjälpa om hela ditt system misslyckas och du kan inte starta om datorn. Andra Backup kontinuerliga data backup programvara kommer att skydda och säkra alla dina viktiga dokument och filer.

Andra Backup fungerar genom att göra ändringar blocknivå för att säkerhetskopian. Efter att ha ställt in ett konto och profil du väljer vilka filer eller enheter som du vill säkerhetskopiera och hur ofta. Du kan välja att säkerhetskopior görs så mycket som varje minut. Du kan också ha säkerhetskopior görs mycket mindre ofta: dagligen, veckovis eller ens varje månad.

Fördelen med att köra backupen ofta är att även de mest mindre ändringar i dokument sparas. Om du någon gång datorn kraschar, har du alla de senaste versionerna av dokument på den säkerhetskopierade enheten. Den kontinuerliga data backup programvara kommer att ta den nya versionen av en fil, jämför den med den gamla versionen av filen och endast uppdatera de förändringar som har gjorts. Denna funktion kommer att spara minnesutrymme och CPU-användning. Det kommer också att spara tid eftersom det inte har att göra kopior av hela filen. När du arbetar med särskilt stora filer, eller ens bara säkerhetskopiera e-kontakter, kommer andra Backup vara särskilt användbar.

Andra Backup går bra på att hjälpa dig att hålla dina säkerhetskopior up-to-date. De fil backup alternativ, särskilt möjligheten att bara kopiera de förändringar i dokumenten, är omfattande. Vi gillade schemaläggning alternativ. Det finns dock några avancerade återhämtning funktioner som saknas i detta program.