frysboxar – Frigidaire FFCH09M5MW 2017

När du köper en Frigidaire FFFC05M1QW frysbox, du får en rimlig mängd utrymme för en kompakt frys. Denna apparat ger 5,1 kubikfot av utrymmena, och denna frysbox kan tjäna en liten hushåll väl.

Sammanfattning

Det finns gott om utrymme för alla frysta livsmedel som du vill hålla tillgängliga för underhållande och förmodligen för ekonomiändamål, eftersom det är alltid glädjande att fylla på dagligvaruhandeln och har den mat du gillar hemma när priserna stiger igen.

När det gäller energieffektivitet, använder denna lilla frysbox 220 kWh per år, vilket kommer att innebära en genomsnittlig elräkning på $ 26 per år. Detta bryter ut till $ 2,17 per månad för den här apparaten, vilket är genomsnittet för de flesta av de frysboxar vi granskat.

Även om du får ett snyggt storlek inre utrymme för förvaring av frysta livsmedel, är detta frys inte överväldigande stor, så det kan passa bra i ditt hem. Det står 36 inches tall, är 30,75 inches bred och 22 inches djupt. Dess höjd med locket öppet är 55,31 inches, och det väger 80 pounds.

Du måste ge Frigidaire frysbox minst 3 inches utrymme runt enheten för att möjliggöra luftcirkulation. Om du tillåter den föreslagna minsta luft clearance, du se till att din frysbox kommer att göra sitt bästa för att hålla maten fryst och enheten bör pågå i många år.

Denna djupa frysbox innehåller ett avlopp för enkel rengöring, eftersom detta frys ska tinas manuellt, en löstagbar förvaringskorg i toppen för praktisk organisering, justerbara ben och ett startindikatorlampan. En sak här frysbox saknar är ett dörrlås, som är en olycklig försummelse eftersom det är en viktig säkerhetsfunktion.

Denna frysbox kostar lite att arbeta under loppet av ett år, har en hel del av djupfrysta livsmedel och erbjuder ett startindikatorlampan så att du vet att enheten fungerar. Den kommer inte med ett dörrlås, men annars erbjuder tillräckligt användbara funktioner för att göra det ett bra köp för ditt hem.