factoringtjänster – Universal Funding Corporation 2017

Universal Funding Corporation är ett facto tjänst som ger mycket konkurrenskraftiga priser och fast kundsupport. Detta företag har varit i branschen sedan 1995 och tillhandahåller tjänster till en mängd olika affärstyper, inklusive nystartade företag. Företags typer är tryckning, utgivning, bemanning och lastbilstransporter. Du kan också ta emot tjänster från den om du är ett företag tjänsteleverantör, partihandel och distribution, eller om du är en del av många andra branscher.

Sammanfattning

Detta factoringföretag erbjuder lägsta avgiften hastigheten av alla de produkter vi granskade i den här branschen. Åtminstone charges.55 den procent av fakturor. Det ger också den högsta initiala finansieringsgrad på 95 procent. Detta innebär att när du säljer din faktura till Universal Funding Corporation, kommer det att betala dig 95 procent av fakturan förskott, vanligen inom 24 timmar. Efter den samlar fakturabeloppet från din kund, kommer det att finansiera dig resten av fakturan, minus sina avgifter.

Du kan inte faktor mer än $ 5.000.000 med detta företag inne i en månad. Detta är i median serie månatliga tak i branschen och kommer att arbeta för de flesta företag vill faktor sina fakturor. Universal Funding Corporation inte heller ta ut en startavgift, Det finns dock en uppsägningsavgift som du kan behöva se upp för.

En möjlig nackdel med detta företag är att det endast accepterar konton som är brottsligt upp till 45 dagar. Detta är i underkant av förfallna dagar i den här branschen, men det kan ändå fungera för dig, beroende på vilken typ av förfallna kundfordringar du funderar på att sälja. Detta företag är en anlita factoring företag, vilket innebär att om dina kunder inte betalar Universal finansiering, kommer du vara tvungen att köpa tillbaka fakturan, som kan vara en potentiell nackdel med ditt kassaflöde behov.

När Universal Finansieringen har fått din ansökan, som kan fyllas i och skickas in online, kan det godkänna dig inom 24 timmar. När ditt konto har ställts in, kan du oftast få finansiering inom 24 timmar efter din faktura som köps. Det finns ingen faktura eller åtagande minsta du behöver uppfylla för att räkna med detta företag.

Detta företag erbjuder en dedikerad rådgivare till företag som avtal med det, vilket innebär att du kommer att ha en kontaktpunkt för att hjälpa dig att ta hand om dina behov. Det ger också telefon, chatt och e-support.

Vi nådde ut till Universal Funding Corporation och testade sin kundtjänst. Vi hade en positiv upplevelse. De människor som vi talade med var bra och informativ, och var villiga att ge förslag på hur man får de bästa priserna. De var snabba med att svara på våra frågor.

Universal Funding Corporation har vissa nackdelar, genom att erbjuda endast anlita factoring och har ett lågt tak för dagar en faktura kan vara försenad. Det har dock de mest konkurrenskraftiga priser i branschen och inga åtagande krav, vilket gör det värt att överväga för ett factoringföretag.