energihantering – SIMATIC B. Data, 2017

SIMATIC B. Data från Siemens hjälper dig att hålla koll på och minska dina energikostnader genom att använda ett flexibelt gränssnitt som fungerar med din nuvarande systemet. Denna energi programvara (EMS) kan hjälpa dig att nå dina rapporteringsskyldigheter, avgöra var energikostnaderna och distribution är nödvändiga och hjälpa dig att fördela kostnaderna för dem som använder mer energi. Systemet kan även exportera data till alla ERP-system i XML-format så att du kan dela information med dem som behöver det. Du kan också anpassa rapporter för benchmarking och energi kontrollerande.

Detta EMS har ett flexibelt gränssnitt som kan arbeta på egen hand, men kan också integreras med andra lösningar. Inom programmet har du möjlighet att visa data historiska energiförbrukningen på instrumentbrädan och titta på trender på energiprestanda och använda med punkter, linjer eller stänger. En webbläsare som stöds datalösning är också att hjälpa dig att avgöra vem som har tillgång och kan göra ändringar i EMS. Du kan också använda webb-baserad lösning för att utföra många uppgifter, bland annat tittar på dina instrumentpaneler, visa trender och skapa nya rapporter.

Med denna EMS, kan företag som ditt bedöma var pengar måste fördelas och hur kan uppnås besparingar. När du använder den här EMS, du får möjlighet att titta på automatiserad data som är transparent och begriplig. Du kan tydligt se delar av din verksamhet där den mesta energin används, om dess användning är effektiv och hur mycket det kostar din organisation. Mer pengar kan tilldelas till dessa områden, eller så kan du vidta åtgärder för att sänka energiförbrukningen.

Denna energi övervakning programvara kan du också skapa anpassade rapporter som kan användas för energi styrning eller benchmarking mot andra företag eller till och med historiska energidata från ditt eget företag. Du kan exportera och andra data till ERP-system för att samarbeta med partners eller träffa rapporteringskrav juridiska och statliga.

Detta företag EMS erbjuder ett omfattande stöd område på deras webbplats som innehåller produktsupport, ett forum, frågor, bruksanvisningar och uppdateringar på programvaran. Online utbildning också att hjälpa dig och ditt team att känna sig mer säker på att använda programvaran. Förutom online-utbildning, kan du begära teknisk support hela dagen, varje dag.

SIMATIC B. Data EMS Siemens kan ge dig möjlighet att övervaka, kontrollera och rapportera energiförbrukning, kostnad och prestanda för varje område av ditt företag. Med det kan du bestämma vilket område använder mer energi och bestämma hur man kan minska kostnaderna. Detta EMS Programmet ger också stöd och är i stånd att exportera dina data så att du kan uppfylla rapporteringskraven.