energihantering – IBM Energy Management Software 2017 – Top Tens

IBM TRIRIGA energioptimering har en enda instrumentpanel som låter dig se din byggnadens energianvändning och utsläpp. Denna programvara ger dig också möjlighet att titta på tidigare användning och jämföra det med dina aktuella behov och konsumtion. Även om detta energihanteringsprogram (EMS) är endast tillgänglig för Linux operativsystem, kan du använda den för att övervaka din energi och utrustning i realtid.

Detta EMS är värd endast på Linux-system och kräver ett abonnemang. För det första året är abonnemanget ingår i produktpriset. Därefter måste du förnya prenumerationen årligen. Denna programvara är speciellt utformad för fastighetsförvaltare och ägare och används för att fånga data för att hjälpa dig att minska dina energikostnader och samtidigt förbättra livslängden på din utrustning.

Energi manager systemet samlar in information om din energianvändning och operativa mått. Denna information används sedan visas på en enda instrumentpanel, där du kan se aktuella och tidigare trender, att jämföra de två för att bestämma hur din konsumtion har förändrats och identifiera eventuella fel. Instrumentpanelen ger dig också med analys utsläpp. Enligt tillverkaren kan mjukvaran användas för att minska driftskostnaderna byggnadens upp till 35 procent och koldioxidutsläppen upp till 40 procent. Du kan använda utsläppsdata för att uppfylla regerings krävs rapporteringsskyldigheter.

På mjukvaruinstrumentbräda, kan du se hur mycket energi varje byggnad använder och snabbt identifiera när ett problem har uppstått med all utrustning, som en varmvattenberedare eller luftkonditioneringssystemet, eller om för mycket energi förbrukas. Från instrumentpanelen, kan du sedan starta serviceärenden för att avgöra var de avvikelser som härrör från och rätta till problemen. Detta kan minska kostnaderna och förhindra att din utrustning från att bryta ner i förtid.

Stöd för denna programvara för energihantering finns på IBM webbplats. tjänsteförfrågningar kan lämnas in, men många av de frågor du kan ha kan besvaras genom att ladda ner vissa dokument. Finns att hämta på många olika ämnen, bland annat felsökning, installation och uppdaterade versioner av systemet. Om du inte kan hitta svar på en av artiklarna, kan du nå IBM via chatt, e-post eller avgiftsfritt att tala med en representant.

Även IBM: s TRIRIGA energioptimering programvara är endast tillgängligt på ett Linux operativsystem och kräver ett abonnemang, det finns flera funktioner som kan intressera dig. Denna programvara är lämpad för fastighetsägare och förvaltare. Det kan hjälpa dig att övervaka din energianvändning samt utrustning som producerar energi. Detta EMS ger dig också rapporter och jämför din nuvarande och tidigare energiförbrukning. Dessutom erbjuder IBM en rad nedladdningar artikeln samt chatt, e-post och telefonsupport för att hjälpa dig att förstå systemet bättre.