elliptiska maskiner – Nordic 2017

Nordic Elite 12,7 är en hållbar, effektiv tränare med en hög vikt kapacitet, justerbar steg och massor av inbyggda tillbehör för att göra din träning bekväm. Det är bland de bästa elliptiska maskiner tillgängliga och är vår Top Ten Bronze Award vinnare.

utrustning Design

De bästa Ellipstränare är en kombination av kvalitetsteknik, flera utbildningsprogram och användarvänliga tillbehör. Elite 12,7 är en front-drive elliptisk utrustad med en täckt 32 pund svänghjul, svänga och stationära handtag, och en step-up höjd av 11 inches, så att du kan montera och demontera lätt.

Den steg mäter 20 inches, men justerar automatiskt upp till 21 inches medan du tränar på en sluttning. Även om du inte kan justera steg att bo på 21 inches, hjälper den automatiska justeringen din steg kännas naturligt och bekvämt. Du kan ställa in 20-graders lutning med kontroller på de stationära handtagen eller av de stora knapparna på kontrollpanelen. Elite 12,7 har 26 nivåer av motstånd för att ge mer av en utmaning att din träning. Du kan också styra motstånd från konsolen eller handtag.

Till skillnad från majoriteten av elliptiska tränare, är konsolen av Elite 12,7 en fyrfärg, 7-tums pekskärm, snarare än bara en skärm. Det finns även Wi-Fi-aktiverad, så att du kan ansluta till ditt trådlösa hemmanätverk och tillgång till webben när man tränar.

Nordic Elite 12,7 stoltserar med en generös bibliotek med 35 förinställda träningsprogram. Det är långt över det genomsnittliga beloppet och är tillräckligt för att hålla någon träning rutin frisk. Dessa program inkluderar en snabbstarts rutin för när du behöver klämma in en snabb träningspass. Det finns fettförbränning och crosstrainer rutiner samt cardio, intervall och backen klättring program.

Du kan justera alla dessa program för att passa dina behov genom att välja olika motstånd och lutning nivåer som du tränar. Elite 12,7 har också integrerat värma upp och kyla ner sektioner i programmen för att minska skador.

träningsprogram

Tyvärr kan du bara lagra en användarprofil på denna maskin i taget. Men Elite 12,7 är kompatibel med iFit app, som gör det möjligt att skapa flera användarkonton, följa dina framsteg och dela det på nätet. IFit app kräver en månatlig eller årlig prenumeration som inte är täckt med elliptisk köp.

Denna elliptiska cykel kommer med en hjärtövervakning bröstband samt övervakningspaneler på de stationära handtagen. Bara ta tag i handtagen under träningen för att få din puls visas om du inte bär bröstbältet. LCD-konsolen visar också din nuvarande träning, distans, hastighet och träningstid.

Nordic Elite 12,7 levereras med ett stort urval av inbyggda tillbehör inklusive en vattenflaskhållare, en automatisk fläkt som ökar ju mer du tränar, och en spelare ingångs MP3 och högtalare. Medan det finns en bok hållare, det finns ingen särskild tabletthållaren. Placera din tablett på bokhållaren kan vara farligt, eftersom det inte finns några vakter på sidan för att hålla den på plats.

Nordic erbjuder livstids garanti på ramen och svetsar av Elite 12,7. Delar täcks i fem år och arbetskostnader täcks för två. Om du har några problem med installation eller installation, kan du kontakta Support Center per telefon eller e-post. Du kan också ladda ner en kopia av monteringsanvisning och användarguiden på produktsidan.

Nordic 12,7 är en solid elliptisk, särskilt om du är en webberfarna övning entusiast. Wi-Fi-aktiverad pekskärm konsol kan du hålla koll på nyheter, titta på program eller lyssna på musik medan du tränar. Dessutom är Elite 12,7 en av de bästa elliptiska maskiner för tunga användare, eftersom det är robust och kan hantera upp till 375 pounds. Totalt sett är det en av de bästa hem ellipstrainer ute med mer än tillräckligt motståndsnivåer och förinställda träningsprogram. Den har alla funktioner du behöver för varierande och effektiv träning.

Övervakning

Inbyggd Tillbehör

Garanti och support

Sammanfattning