elektronisk översättare – Atlas SD302, 2017

Atlas SD302 elektronisk översättare är en praktisk, lätt apparat som du kan använda när du reser för att översätta ord och fraser. Det kan också hjälpa dig att lära sig ett nytt språk. Även om det bara har stöd för två språk, sin förmåga att spela upp ljud översättningar skiljer den från typiska bärbara språk e-lexikon.

Sammanfattning

Med Atlas SD302 kan du översätta engelska till arabiska och arabiska till engelska. Även om inte så olika som andra elektroniska översättare som inrymmer många fler språk, innehåller den möjligheten att spela upp ljud av ord och fraser för mer exakt kommunikation. Detta hjälper dig också lära sig att uttala orden bättre när lära sig engelska eller arabiska. Förutom ljuduppspelning, översättningar visas på enhetens liten text avläsningsskärm.

Till skillnad från de bästa elektroniska översättare gör Atlas SD302 stöder inte tal-till-textigenkänning. Du måste manuellt skriva ord och fraser i enhetens tangentbord. Införandet av en stavningskontroll funktionen ser till att översättningarna är korrekta, vilket minskar risken för att bli missförstådd när du försöker att kommunicera.

Bonus rese funktioner i översättaren inkluderar en världsklocka som visar tiden i olika städer runt om i världen, en enhetsomvandlare, en kalender och ett larm för påminnelser. Det finns ingen garanti ingår när du köper Atlas SD302, och det enda stöd som erbjuds är den information som du kan hitta via den medföljande manualen. Dessutom kan du ladda ner manualen i PDF-format från tillverkarens webbplats.

Atlas SD302 är en användbar enhet om du bara försöker översätta engelska till arabiska, eller vice versa. Införandet av tal uppspelning är en användbar funktion, som är stavningskontroll funktionalitet och lagt rese funktioner som hjälper dig ställa in påminnelser när du reser. Emellertid kan avsaknaden av en garanti eller någon teknisk support leda till att du överväga att köpa ett annat språk översättare enhet.