elektrisk spishäll – LG 2017

LG 30-tums strålande elektrisk spishäll har en snygg design och unik kontrollpanel. Knapparna är tap-touch, vilket gör rengöringen ytan enklare än det är med gamla, knobbed spishällar. LG kommer med en dubbel brännare som låter dig justera storleken för att passa din köksredskap. Men detta keramisk häll saknar mångsidigheten hos andra hällar vi granskat. Det har ett barnlås, värmeindikatorlampor och en värmande zon funktion, dock.

Sammanfattning

Denna elektrisk spishäll levereras med fem brännare, varav två för små saucepots och en dubbel brännare. De minsta brännare är endast 6 inches, och endast en är för att värma mat. Uppvärmningen brännare endast når en maxtemperatur på 100 watt. Eftersom de andra brännarna kan ställas in vid en låg temperatur, som har en brännare tillägnad uppvärmningen tar upp värdefullt utrymme. Den dubbla elementet når max 3000 watt, vilket är bra nog för en snabb koka.

Hällen har en fin, kreativ look trots bristande funktionalitet i sin design. Glaskeramik ger ditt kök ett modernt utseende. Till skillnad från andra hällar, det finns inte en möjlighet att lägga till en ram i rostfritt stål. Kontrollpanelen sticker ut och har ett exklusivt utseende. I stället för fyrkantiga knappar och vertikala linjer, LG har små cirklar som visar effektnivån på varje brännare. Indikatorlampor lyser klart under ytan, och det är lätt att se vilka brännare är på. Uppvärmningen brännare känns som om det var bara kastas i och skadar den övergripande designen.

LG 30-tums elektrisk spishäll levereras med en het yta indikatorlampa som låter dig veta när ytan är osäkert att röra. Till skillnad från med hällar som lyser hela insidan av brännaren, är lampan en liten lysdiod iväg åt sidan. Det är inte så uppenbart, men det sparar på elektricitet. Den barn låsknappen är inte svårt att hitta på kontrollpanelen, eftersom den är markerad med ett lås grafik. Håll knappen intryckt i tre sekunder låser enheten, hålla den säker för barn eller när du rengör spishällen.

LG har ett stort stöd meny på sin webbplats och erbjuder flera nivåer av service. Denna elektrisk spishäll levereras med ett års garanti, och du kan hitta tjänsteleverantörer på nätet. En kundtjänstnummer är tillgänglig, och du kan schemalägga en reparation på nätet. Vi gillade också många instruktionsvideor. LG 30-tums har en nedladdningsbar manual, om det är förenat med en annan modell Manual, vilket kan vara förvirrande.

LG 30-tums elektrisk spishäll ser bra ut och erbjuder anständiga funktioner. Kontrollpanelen är enkel att använda och förstå. Den saknar full matlagning kraft och prestanda i andra elektriska spishällar, men, och det har en ineffektiv uppvärmning brännare som känns som det kastades utan anledning.