e-postmarknadsföring tjänst – Constant Contact 2017

Constant Contacts e-postmarknadsföring tjänst är intuitiv och enkel att använda för alla kunskapsnivåer, även om det saknar vissa funktioner. Detta bulk e-posttjänst bryter ner sin e-postkampanj installationsprocess i tre enkla steg: “Skapa det utseende, välj din publik, sedan schemalägga och skicka.”

Sammanfattning

För att skapa utseendet, kan du bläddra igenom hundratals mallar eller skapa din egen. I dessa tre steg, kan du skapa en e-postkampanj som är perfekt för att tillkännage speciella evenemang, försäljning och mer. Den enda nackdelen med mallar är att du kan bara ändra en del av mallen i taget.

När du är redo att skapa e-reklamkampanjer, Constant Contact erbjuder en mängd olika mallar som du kan anpassa. Du kan också börja med en tom mall. Du kan arbeta i designer läge eller, om du hellre vill, interagera direkt med XHTML och CSS (Cascading Style Sheets). Du kan också kopiera och klistra in dina mallbaserade e-post din egen HTML-källkod.

Detta bulk e-postmarknadsföring tjänst gör det enkelt att skapa en e-postkampanj. Vi blev imponerade med stort urval av designermallar, som kommer i en mängd olika layouter, färger och mönster. Kom ihåg att även om dessa är mallar, har du friheten att flytta textblock runt och justera andra designfunktioner. Du kan infoga ett sortiment av extra funktioner, inklusive bilder, dokument och länkar till undersökningar, omröstningar och videor. Att skapa undersökningar och skicka ut dem, men det finns en extra månadsavgift. De flesta andra företag inkluderar den här funktionen med sin e-postmarknadsföring tjänst.

Du kan också importera bilder och text direkt i WYSIWYG (vad du ser är vad du får) eller utnyttja dra-och-släpp-funktion för att skapa och redigera varje avsnitt av ditt meddelande. Vad håller denna tjänst tillbaka från rankning högre är frånvaron av en inkorg förhandsvisning funktion, som gör att du kan enkelt se hur din kampanj visas på de större e-postleverantörer.

Den här e-reklam tjänst ger alla nödvändigheter för att skapa omfattande rapporter om e-postkampanjer, inklusive antalet studsar, klagomål, opt-outs, klickfrekvens och framåt. Tillsatsen av en social-aktie verktygsfältet och individuella sociala medier knappar för Facebook, Twitter och Linkedin bör öka trafiken till din webbplats.

De sociala statistik rapporteringsverktyg visar tydligt antalet aktier, gillar, tweets och mer att dina meddelanden får. Du kan också se det totala antalet sociala aktier och sidvisningar din e-kampanj har genererat. Även om vi är imponerade med sociala medier rapporteringsverktyg, vi är besvikna över att detta e-postmarknadsföring tjänst omfattar inte robusta omvandlingsspårning och e-postsvar. Det bortser också att erbjuda Google Analytics-rapporter.

Konstant Contacts e-postmarknadsföring mallar är professionella, och redaktören kan du anpassa din design, oavsett din skicklighetsnivå. Det skulle vara trevligt att ha fler e-postkampanj rapporteringsalternativ och förhandsgranska förmågor, och vi är besvikna över att det finns en extra månadsavgift för att förbereda och skicka undersökningar. Dock är tjänsten relativt lätt att använda, och det kan du skapa och övervaka effektiva e-postkampanjer.