DVD till IPAD Converter – Öppna DVD till IPAD Converter 2017 – Top Tens

Öppna DVD Ripper är ett program som låter dig överföra och konvertera dina DVD-filmer så att du inte behöver en anordning med en optisk enhet för att spela dem. Detta är särskilt användbart när du vill titta på filmer i din DVD-samling på din iPad. Det förtjänat en plats i vår granskning av de bästa DVD till IPAD Converter.

Sammanfattning

Det finns två konvertering lägen i Open DVD Ripper: Express och Expert. Express läget är förmodligen där de flesta användare kommer att utföra det mesta av sin DVD till iPad omvandlingar. Det beror på att det här läget minskar omvandlingsprocessen i två enkla steg. När du sätter i en DVD i programmet, är allt du behöver göra att välja en av de iPad konvertering profiler och klicka på Konvertera. Lite mer än en timme senare har du en videofil som du kan titta på din iPad.

Expertläget är där du hittar verktyg för att utföra en egen konvertering. Detta är bra för människor som inte vill konvertera en hel film eller ett tv-program. Expertläget kan du finjustera din konvertering genom att erbjuda grundläggande videoredigeringsverktyg som gör att du kan trimma och beskära bilder samt finjustera bildparametrar som färg kontrast och färgmättnad. Detta program ger dig också möjlighet att lägga till vattenstämplar till dina konverterade video och även omvandlar en 2D-film i 3D.

Nästan alla kommersiella DVD-skivor innehåller någon form av kryptering som skyddar skivan kopieras och konverteras. Öppna DVD Ripper är utrustad med en krypterings avkodare som kringgår dessa skydd och låter dig konvertera filmer som du har betalat för på en enhet som du äger.

Liksom nästan alla produkter i vår granskning, har Open DVD Ripper ett stort bibliotek av konvertering profiler för ett stort antal enheter. Tyvärr har det bara profiler för fyra modeller av iPad, och dessa modeller är för tidigt iterationer. Profilerna för de äldre modellerna kommer att producera filer som kan spela på nyare modeller, men de kommer inte att optimeras för de mer avancerade funktionerna i modeller släpptes under senare år.

Kvaliteten på de konverterade filerna som produceras av Open DVD Ripper är i allmänhet bra. Det fanns bara smärre brister som de flesta användare inte kommer att märka. Men ljudet inte komma genom konvertering nästan liksom videon. Vi noterade ljudet var märkbart dämpad och lugn i jämförelse med den ursprungliga DVD.

Vad gör Open DVD Ripper annorlunda än resten av DVD till iPad omvandlare vi granskat är de dubbla Express / Expert moduler. Express kan du utföra snabba omställningar i så få steg som möjligt. Expertläget kan du göra avancerade ändringar i din video innan du konverterar den. Nackdelarna är att nyare versioner av iPad inte har egna konvertering profiler och ljud konverterings är sämre jämfört med källmaterialet.