DVD till AVI Converter – ImTOO DVD Ripper

Den ImTOO DVD Ripper är en användbar DVD till AVI Converter Om du vill ha ett sätt att bevara dina filmer i ett digitalt format. Genom att använda detta program kan du inte bara göra en kopia av alla dina favoritfilmer, men du kan titta på dem på olika plattformar. Även om det inte har så många redigeringsalternativ som några av de andra DVD till AVI skärare, har den en omfattande lista över tillgängliga AVI-format.

Omvandlingen fart och kvalitet

Omvandlingen hastighet är inte alls lika snabbt som några av de andra DVD till AVI-omvandlare vi tittat in, men kvaliteten var jämförbara. Det tog en fullständig tre minuter för att konvertera en tre minuters video. Detta kan sluta äta mycket tid när du har långa filmer för att konvertera eller en massa filmer som väntar i kön.

Denna DVD till AVI converter har en hel del alternativ när det gäller att AVI format. Alla format är prydligt organiserade enligt enhet. En av de mest användbara aspekter av denna funktion är sökrutan. Detta fält är bra när du letar efter ett visst format. Några av AVI-format som denna applikation erbjuder är kompatibla med Wii, BlackBerry, PS3 och även Xbox360. Vi var glad över att se en mängd olika HD-alternativ också. Det finns en standard AVI HD samt DivX och XviD. Dessa är ett utmärkt sätt att bevara kvaliteten när videon är redan i HD.

Denna applikation har en valfri fönster som innehåller profilinformation så att du kan se den profil du arbetar i utan att ändra skärmar. Detta fönster låter dig göra ändringar i olika aspekter såsom video och audio codec, bithastighet och bildhastighet. Det var ibland svårt att avgöra vilken av inställningarna kan ändras eftersom det fanns ingenting som indikerar fler alternativ fanns tillgängliga.

Även om denna ansökan har en hel del av samma redigeringsverktyg som vi har sett på andra program, är den mest unika klippverktyg. Detta verktyg används för att klippa segment av filmen, och är likartade andra segment producerande verktyg, men den här funktionen går det extra steget. Inte bara kan du klippa ett segment av filmen, kan du klippa så många du vill. Detta är det perfekta verktyget för att skapa kapitel i längre filmer. När du har skapat det första segmentet, kommer nästa segment läggas börja där den sista slutade och så vidare. För vårt test kunde vi skapa sju segment, alla nästan lika långa, och exportera dem individuellt.

Andra redigeringsverktyg finns för denna applikation kan du välja vilken ljud och undertextspår att exportera och ändra inställningarna på de olika profilerna. Vi skulle ha velat se en möjlighet att beskära video eller lägga till en vattenstämpel. Även om det inte finns en gröda funktion, var vi glada att se att du kan ändra bildförhållandet – även om det finns mycket begränsad kontroll över välja hur man ändra storlek på ramen i det nya formatet.

AVI Formats

ImTOO erbjuder olika supportalternativ på deras hemsida. Det enda sättet att kontakta dem om du har en fråga är genom en e-postadress. Men det finns värdefull information tillgänglig i tutorials och frågor. Även om DVD till AVI Converter är något självförklarande, var vi glada över att dessa var tillgängliga eftersom de svarade några av våra frågor om de tillgängliga inställningsalternativ.

Den ImTOO DVD Ripper är en användbar applikation som ska användas för att konvertera dina DVD-skivor till ett digitalt perfekt format för din spelkonsol eller din smartphone. Det finns gott om AVI-format att välja mellan. Vad som verkligen skiljer denna DVD till AVI converter isär, dock är den avancerade klippet verktyget.

redigeringsverktyg

Hjälp och support

Sammanfattning