DVD-spelare – Sony Playstation 3 (60GB)

Redaktörens anmärkning: produkt recension inte längre uppdatera informationen för denna produkt på denna sida. Kolla in vår Blu-ray-spelare översyn för mer up-to-date information.

Playstation 3

PlayStation 3 står bortsett från andra Blu-ray-spelare och andra spelkonsoler för sina multimedia. Fungerar lika bra som både spelkonsol och webbläsare, PS3 gör också ett starkt argument som en central underhållning fixtur genom att fungera som en CD, DVD och Blu-Ray-spelare, samtidigt som den erbjuder full kompatibilitet med flera ljudformat.

Sony har länge ansett PlayStation 3 en all-around nöjescentrum. Tillsammans med att vara bland de bästa på marknaden för en spelkonsol har PS3 stannade på toppen och kommer att fortsätta att vara ledande i Blu-ray-spelare .; PS3 är den enda spelkonsol som kan spela Blu-Ray-formatet, och med lanseringen av sin video nedladdning tjänsten på PlayStation Network, videor, filmer och TV-program kan laddas ner direkt till hårddisken .; Framtiden för Blu-ray förändras, men PS3 har gjorts “framtidssäker” på ett sätt, eftersom det är kompatibelt med alla format av Blu-ray-utgångar som för närvarande finns på marknaden.

För det mesta har experter och användare älskade sin PS3. De gillade det för mångsidighet och den övergripande användarvänlighet. Det har stor videouppspelning och en relativt snabb hastighet för att ladda upp filmer .; Det finns dock vissa nackdelar som användarna har hittat. Om PS3 är redan när du matar in skivan spelaren inte omedelbart känner igen det och kan göra det lite svårt att få tillgång till filmen. Men detta problem var mindre och de flesta användare kändes som endast extrema videophiles och de som vill spara 20 sekunder av sitt liv skulle ha något emot det extra knapp att klicka på det skulle ta för att komma till filmen.

Sony har trumfkort med PS3. Mångsidigheten och multimediakapacitet av PlayStation gör det ett bra komplement till din nöjescentrum. Från en spelkonsol till en webbläsare, tar denna Blu-ray-spelare hem kakan på att få allt gjort .; Kontrollera ut mer Blu-ray-spelare sida vid sida jämförelse av de bästa på marknaden.

enastående funktioner

Funktioner

Sammanfattning utvärderingar från över Internet

Sammanfattning