DVD-spelare – Samsung BD-P1200

Redaktörens anmärkning: Denna produkt har upphört och är inte längre tillgänglig. Du kan fortfarande läsa vår ursprungliga översyn, men produktrecension inte längre uppdatera informationen för denna produkt. Kolla in vår Blu-ray-spelare översyn för mer up-to-date information.

Vem behöver en biograf med gråtande barn och ringer mobiltelefoner när du kan ha din egen high definition-upplevelse i bekvämligheten av ditt hem ?; Samsung BD-P1200 är inget annat än en Blu-ray-mirakel. Det är en solid Blu-ray-spelare med variabel video uppkonvertering, flera utgångar inklusive HDMI, Digital optisk och A / V komposit och S-video, och det innehåller en Ethernet-port för nedladdning uppgraderingar. Liksom alla Blu-ray-spelare Samsung BD-P1200 stöder många medier skivor inklusive alla former Blu-ray, DVD, DVDR, DVD RW, CD, CD-R och CD-RW. Det har inte WMA eller DivX support .; Användare och kritiker överens om att Samsung BD-P1200 har utmärkta uppkonverterande kapacitet och alla vanliga dvd-skivor testades på maskinen såg underbara. Några vanliga kritik omfattar maskinens känslighet för smutsiga eller repade skivor och ibland glitchy laddningstider. Många var också besviken över att BD-P1200 inkluderar inte HD-ljud via Dolby TrueHD eller DTS-HD Master .; Samsung BD-P1200 är en stor andra generationens Blu-ray-spelare för dem som söker en stor bild och HD-upplevelse hemma i sitt eget hem.