DNA-test kit – HomeDNA 2017

HomeDNA hem faderskapstest Kit låter dig säkert och privat genomföra ett faderskapstest inom ramarna för ditt eget hem, fri från bekymmer om säkerhet eller integritet. Kitet innehåller Food and Drug Administration godkänt komponenter och säkerställer fullständig sekretess, så länge som de föreslagna rutiner följs.

Den HomeDNA Home faderskapstest ger en enkel samling process, som kan ge definitiva resultat med 99,999 procents noggrannhet. Varje kit innehåller en fyrfärg, enkla att förstå manual du behöver läsa och följa för att samla in prover. Du behöver samla buckala prov från barnet och misstänks far, men HomeDNA uppmuntrar dig att få moderns prover samt (du behöver betala en extra avgift för tredje pinnen, dock). Topsning är den vanligaste formen av DNA samling för denna typ av genetisk testning och kan erhållas genom en kindbomullstopp.

När du har fått prover från alla berörda parter, måste du skicka prover till labbet för analys. HomeDNA laboratorier har ackrediterats av American Association of Blood Banks (AABB), och labbtekniker ta proverna genom en snabb, professionell analys av DNA-prover. Sexton markörer identifieras inom DNA-strängarna för jämförelse. DNA-markörer HomeDNA analyser är desamma som används av Federal Bureau of Investigation och andra brottsbekämpande organ.

Du kan oftast få tillgång till dina DNA testresultat inom tre till fem arbetsdagar. Beroende på vad du behöver, kan du få dina resultat både på nätet och i pappersform. De papperskopior finns i fyrfärg och är standard, så om du är ovilliga att lita på en webbplats för att visa dina resultat, kan du hålla fast vid det fysiska backup också.

HomeDNA kan skicka kit påpekar att handtags inlagor från upp till fyra deltagare. Tänk, du betalar lite mer för varje deltagare efter de två första, så även om satsen har plats för dubbelt så många, har du fortfarande att betala den extra avgiften. Om du vill testa mer än fyra, eller om deltagarna är spridda över olika platser, HomeDNA kan skicka ut ytterligare kit för dig; du behöver bara ringa deras kundtjänst för att få information sorteras ut.

Den HomeDNA Home faderskapstest Kit är på den nedre änden av prisskalan vi har sett. Det är inte utformad för att fungera som en anor DNA-test, som ger dig mer insikt i din långsiktiga släkten och genealogiska rötter, men det tjänar som en pålitlig och snabb test för fader identifiering.