dj blandning programvara – PCDJ 2017

PCDJ Red Mobile är en professionell DJ blandning programvara med en last av funktioner, vilket gör den till en av de bättre DJ blandning programvara. Detta DJ programvara ger dig ultimata makt över din blandning och repor om du är en amatör eller professionell.

Sammanfattning

Företaget hänvisar till sitt PCDJ Red Mobile DJ blandning programvara som dess “lättare” programvara; Den innehåller dock de flesta, om inte alla, av de specifikationer, funktioner och element som krävs för att möta behoven hos mobila DJs. Produkten levereras med användarvänliga, lätta att förstå och enkla navigeringsverktyg, tillsammans med en ren användargränssnitt. Användarvänlighet spelar in när du får möjlighet att använda ett antal av de kontrollfunktioner och element på tangentbordet och musen.

Detta DJ blandning program levereras med en omfattande lista över kompatibla ljudformat. Några av de alternativ som finns för dig med detta program inkluderar, MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, eller spela direkt från en CD. Dessutom kommer blandaren med sådana praktiska funktioner som en spektrumanalysator, stereo VU-meter, utgående samplingsfrekvens upp till 96kHz / 16-bit för Directsound och 96 kHz / 32-bitars för ASIO och en begränsare för att du att undvika klippning.

Listan över extern hårdvara som stöds av PCDJ Red Mobile DJ blandning programvara är omfattande. Mer än 20 objekt visas på webbplatsen, inklusive alla MIDI-controller, Hercules DJ Console (RMX, Regular, Mk2 och kontroll MP3), DENON DN-S1200, DENON DN-HC4500, DENON DN-HD2500, DENON DN-HS5500, DJ Tech IMIX, IMIX Reload, Kontrol One och American Audio DP-2.

Några av de många olika prestanda effekter är en kraftfull spår bibliotek, som ger dig med förmåga att enkelt söka, mixa och matcha och importera din WMA, MP3, FLAC, WAV och iTunes-filer som du har valt att lämna oskyddad. Detta program ger DJs med stöd för flera waitlists, lådor av blandning och matcha spår och andra spellistor. Ytterligare prestandafunktioner innehålla en blandning NU knappen och Spela upp automatiskt.

På PCDJ Red Mobile webbplats hittar du en gratis testperiod nedladdning av denna och andra produkter, avgiftsfritt telefonnummer att nå sina experter för kundservice och teknisk support. De ger också en chatt-funktionen. Digital 1 Media, Inc. har ett omfattande all inclusive teknisk supportsida.

Du kan också få svar på dina frågor om nedladdningar och uppdateringar, drivrutiner, aktiveringsinstruktioner, manualer programvara och företagets returpolicy. Du kan också kontakta försäljning och marknadsföring via denna sida, tillsammans med att klicka på direkthyperlänkar till kundtjänst, Vanliga frågor och reparations platser sidor.

Kanske de mest önskvärda egenskaper som en DJ blandning programvara kan besitter är de kvaliteter som finns med professionella DJ program. Det är vad du hittar med denna DJ program. PCDJ Red Mobile kommer också med möjlighet att utnyttja ett stort antal format och plattformar, tillsammans med förmågan att stödja de olika taggar.