disk imaging programvara – Macrium Reflektera 2017

Makro Reflektera är pålitlig kloning programvara med mycket att erbjuda, särskilt om du är bekant med skivavbild programvara. Macrium Reflect erbjuder ett stort urval av utestående funktioner som inkluderar levande bilder, skript och Macrium omfördela. Macrium omfördela kan du återställa din klon hårddisk till en virtuell maskin eller dator med en annan hårdvarukonfiguration. Du kan välja att återställa hela systemet, flera partitioner eller specifika filer.

Sammanfattning

Du har full disk bildhanteringsfunktioner med Macrium Reflektera. Du kan skapa bilder av hela systemet eller bara specifika filer och mappar på hårddisken. Inkrementell och differentiell säkerhetskopiering kapacitet finns för att stärka din hårddisk återvinning strategi.

Denna PC klon programvara ger avancerade verktyg kan du styra säkerhetskopieringen. Med hjälp av detta program kan du skapa en mängd olika start hårdvara, inklusive CD-ROM, DVD, USB-enheter eller en extern hårddisk. Du kan säkerhetskopiera data till andra partitioner och formatera enheter. En nackdel med denna ansökan är bristen på deletions kapacitet.

När du använder Macrium Reflektera s funktioner för säkerhetskopiering, kan du skapa automatiska säkerhetskopior med hjälp av schemaläggning verktyg. Du kan ställa in det här programmet för att utföra säkerhetskopior på en daglig, veckovis eller månadsvis. Du kan ställa in tid och datum för säkerhetskopiering att inträffa, och du kan se alla backup aktivitet på en aktivitetsloggen. Denna logg kan du se alla backup aktivitet, tillsammans med alla framgångsrika och misslyckade säkerhetskopior.

Den Makro Reflektera webbplats har en fullständig kunskapsbas tillgänglig för att svara på några frågor eller problem med denna ansökan. Det finns också en supportforum och en online-hjälpguide som presenterar video tutorials. E-postsupport finns också om du vill tala direkt med en representant. Det finns dock ingen chatt stöd.

Makro Reflektera är utmärkt disk imaging programvara som hjälper dig att fånga och lastskivavbilder på datorn. Denna applikation ger många utmärkta verktyg, inklusive scripting kapacitet, Macrium omfördela, schemaläggning verktyg och automatiska uppdateringar. Vi skulle ha velat se radering kapacitet tillsammans med chatt stöd. Men totalt sett Macrium Reflect är en pålitlig produkt som har mycket att rekommendera den.