disk imaging programvara – Daemon Tools Pro Advanced, 2017

Om du eller någon i ditt hem är en dator gamer, då Daemon Tools Pro Advanced ett namn du förmodligen har hört när man talar disk imaging programvara. Många spelare i dag vet Daemon Tools för att vara bland de bästa programvara för disk imaging och virtuell maskin emulering. I den här versionen utökar Daemon på dessa möjligheter att inkludera Mac-användare och startfunktioner, men Daemon har fortfarande ännu att undersöka dess potential som en dator verktyg för säkerhetskopiering.

Sammanfattning

Daemon Tools är spelmjukvara som ger kloning och emuleringsfunktioner som fungerar mycket på samma sätt som några av de bästa disk imaging programvara. Med sina avancerade bildfunktioner, Daemon Tools hjälper dig att skapa och redigera bilder som innehåller hela enheter eller enstaka filer. Daemon Tools Pro Advanced stöder CD-ROM, DVD och Blu-ray, vilket innebär att du kan bränna bilder av dina mest spelade mediefiler till dessa typer av media för säkerhetskopiering.

Den Daemon Tools Pro Advanced Image Editor använder en Windows-gränssnittet förlängning för att ge ett välbekant utseende och känsla till programvaran och ge utökade möjligheter för Windows Explorer. Du kan montera sparade bilder, såsom en klonad skiva, som en virtuell disk inifrån Windows Explorer där andra monterade enheter och enheter är synliga, vilket gör den perfekt för sömlös program operation.

Du kan också skapa en Master Boot Disk från Pro Advanced Image Editor-menyn. Master Boot Disk fungerar genom att tillhandahålla grundläggande drivrutinerna startar filer och en kommandoradsgränssnitt vid start för att få en dator igång i en pre-OS tillstånd. Från kommandoradsgränssnittet kan Master Boot Disk förbi operativsystemet att starta program och spara resurser.

Daemon Tools Pro Advanced kan läsa och konvertera de flesta avbildningsformat. Det kan komprimera och dela konverterade bildfiler i flera olika filer, vilket innebär att du inte behöver hitta en separat fil omvandlare. Alternativet att kryptera och lösenordsskydda dina avbildade filer och extern hårddisk är också tillgänglig.

Daemon Tools är marknadsledande inom avancerad virtuell enhet emulering. Med sina nästan enastående kapacitet, är Daemon Tools Pro Advanced kan emulera upp till 32 anslutna enheter och fyra monterade virtuella maskiner. Även om det kan göra mycket för att skapa virtuella miljöer för avbildade hårddiskar, är det inte en bra verktyg för säkerhetskopiering och migrationsverksamheten. Daemon Tools Pro Advanced är spelmjukvara.

På sidan av hjälp och stöd Daemon, inte misslyckas. Inifrån programmet kan du ringa upp en omfattande användarmanual och nå ut till stöd från en community. E-supportalternativ finns också, men Daemon kan ta några dagar att svara. En annan kanal som är tillgänglig inifrån programmet är Daemon Tools Gamespace, vilket ger artiklar, funktioner och diskussioner om snart kommer att vara-släpptes och för närvarande tillgängliga PC-spel.

De Daemon Tools Pro Advanced Master Boot Disk funktionen är ett välkommet verktyg för lastning spel och program utan att behöva ladda operativsystemet. Håll sin ledning i bildbehandling och emulering, Pro Advanced själv förblir något av en återgång till början av disk imaging programvara. Många andra märken finns idag erbjuder liknande funktioner, men har expanderat funktioner som inkluderar verktyg för säkerhetskopiering, som Daemon fortfarande saknas.