digital scrapbooking element – Scrapbook-element 2017

Scrapbook-element är en underbar digital klippbok element webbtjänst för dem som bara börjat övergången från traditionella scrapbooking till digital scrapbooking.

Urval

Scrapbook-Elements vet hur dyrt digital scrapbooking kan bli, eftersom det är så roligt. Och medan de inte erbjuder gratis nedladdningar, ger detta digital klippbok element plats sina kunder med rabatterade produkter. Nya utgåvor för digital scrapbooking element sida läggs till webbplatsens befintliga inventering varje söndag och måndag till ett rabatterat pris. Scrapbook-element presenterar också en Designer of the Month utmärkelsen varje månad, och att designerns kollektion är 30 procent av för hela månaden.

Som med någon affär vi går till, är val och variation nyckeln. Denna digital scrapbooking element webbplatsen inte skryta med ett stort urval av fotopapper, mallar eller snabba sidor, men de utgör för det genom att erbjuda ett fantastiskt utbud av alternativ för att skapa den perfekta digital klippbok sida för alla tillfällen.

Förutom din typiska digital klippbok element, ger detta scrapbook sida också med Photoshop-specifika “godsaker” som masker, penslar och textbanor. Oroa dig inte om du inte vet vad jag ska göra med dessa Photoshop verktyg, har Scrapbook-element en utmärkt handledning avsnitt som kommer att hjälpa dig att bemästra tekniker på nolltid.

Om du är ny till världen av digital scrapbooking, är Scrapbook-element platsen för dig. Erbjuder otaliga tutorials, tips och verktyg tillsammans med en stark användargrupp, kommer denna sida att hjälpa dig att få förståelse och färdigheter för att tryggt övergå i en värld av elektroniska minnes hålla.

Vi är särskilt intresserade av scrapper community forum, galleri och kalender. Samhället forum är en utmärkt plats att träffa nya vänner från hela världen som är intresserade av digital scrapbooking precis som du. Vi gillar verkligen “Dagens inlägg” -fliken som tillåter dig att se vad dina scrapbooking vänner har varit fram till denna dag, visa bilder av vad de har skapat, och hjälpa dem att lösa eventuella problem de kan behöva hjälp med. Vi älskar också samhället chatt som medlemmar kan komma åt genom att schemalägga en chatt i förväg.

Feature Set

Denna digitala klippbok element webbtjänst har utmärkta instruktioner och guider avsnitt, komplett med alla handledning du behöver för att börja din digital scrapbooking resa. Kurserna är också fantastiskt för erfarna scrappers som behöver en uppdatering eller ytterligare sida idéer. Vi var lättad över att se olika tutorials för Photoshop, Photoshop Elements, Paint Shop Pro och andra bildredigerings och design mjukvara. Alla tutorials öppnas i en ny flik Windows, och det är lätt att växla från Photoshop till handledningen med lätthet. Vi älskar också att dessa tutorials är i ett PDF-formulär, som du enkelt kan skriva ut för att skapa en liten uppslagsbok för dig själv.

Denna digitala klippbok element webbsida är mycket enkelt för dig att navigera igenom eftersom allt är märkt och kategorilänkar är alla ligger på vänster sida av skärmen.

Scrapbooking-element skapade en topp som verkligen inbjuder användaren, vilket gör dem att känna sig bekväma. Masttoppen är utformad så att varje objekt är en länk. Till exempel tar en öppen bok dig till nyhetsbrevet anmälningsblanketten, bildramen tar dig till vanliga frågor och informationssidan.

En av de riktigt trevliga funktioner butiken har är de flytande miniatyrer av produkterna i var och en av de allmänna kategorierna. Bara musen över produkten bild och en större version kommer att dyka upp. Flytta musen bort från bilden och det försvinner. Om du vill se en större bild för en mer detaljerad vy, klicka på bilden för att gå till sidan med produktdetaljer.

Hjälp och support för denna digital klippbok element är mycket grundläggande. Scrapbooking-element ger dig ett stöd formulär att fylla i, samt ett telefonnummer att ringa.

Scrapbook-element är en bra plats för användare som är nya till digital scrapbooking. Deras tutorials och tips är bra gjort och mycket användbar. Vi var besviken över att det inte finns några gratis nedladdningar att prova.

Instruktioner och guider

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning