CMMs software – eWorkOrders 2017

Tanken bakom eWorkOrders är att du behöver ett centraliserat verktyg för att hjälpa en mängd olika människor, från olika organisationer, ansluter i realtid för att få arbete som behövs. Kommuner, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, byggnadsingenjörer, tjänsteleverantörer och leverantörer kan ansluta till identifiera ett jobb som behöver göras, snabbt etablera ett arbetsflöde, och slutföra projektet i tid. Systemet kan även spåra tillgångar och det ger rapportering funktionalitet på allt från öppna arbetsorder för den finansiella data som kan behövas i alla avdelningar.

eWorkOrders är ett webbaserat CMMS som är lätt för kunderna att använda när du upprättar en arbetsorder. Det är också lätt för tjänsteleverantörer att komma åt så att de kan organisera serviceärenden, liksom andra uppdrag och uppgifter som behöver göras.

Förutom att generera löpande arbetsorder, kan du använda eWorkOrders att schemalägga förebyggande underhåll och andra pågående uppdrag. Detta gör det lätt att se arbetsbelastningen i förväg, och du kan justera vid behov för att möta efterfrågan. Du kan också använda denna CMMS system för att spåra tillgångar såsom fordon och större utrustning, datorer, eller till och med infrastruktur data och information.

eWorkOrders kan också berätta vad som finns i din lagret, som är ute på ett jobb som säljare kan vara bäst för en viss uppgift och vad dina arbets- och materialkostnader kan vara för en viss uppgift.

Använd eWorkOrders att köra rapporter på arbetsorder frågor som är viktiga för dig på en viss dag – för att se vilka serviceförfrågningar är fortfarande öppna, ta en titt på arbetsuppgifter som de kommer igenom, visa anställd tidrapporter eller för att få en lista av tillgångar listor som du behöver på en viss dag.

Detta CMMS systemet har ett användarvänligt gränssnitt, men totalt sett är det en mycket grundläggande systemet, så det kan inte vara ett bra alternativ för komplexa jobb eller stora anläggningar. Men för små och medelstora företag, eWorkOrders “användargränssnitt kombineras med sin moln tillgång att göra installation och användning mycket enkel. Systemet har ryggrad att hantera vardagliga frågor underhåll och hantera insamling pågående uppgifter, liksom, gör det till ett pålitligt verktyg för alla typer av medelstora företag.