beredskaps butiker – Ready Store 2017

Som vi jämfört alternativ för våra krisberedskap Store omdömen, såg vi för de företag som har de saker du behöver i en katastrof. Alla av dem hade många av dessa saker, men de bästa produkterna hade den bredaste utbud. Ready Store gjorde vår topp tre baserat på sitt val av första hjälpen-kit, skyddsrum, kommunikationsenheter, kraftkällor och andra överlevnad förnödenheter. Det tjänar lätt vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

DIY Utrustning

Vatten är en nödvändig del av en långsiktig försörjningsberedskapen. Denna tjänst ger påsar, lådor och burkar av dricksvatten. Som lagt försäkring, finns det ett brett sortiment av vattenfilter och luftrenare. Överlevnads entusiaster skulle ha några klagomål om omfattningen av akuta tillbehör Ready Store väljer att ge. I själva verket har det mer vatten rening och lagring utrustning än de två översta konkurrenter. Den har färre alternativ för vissa andra typer av överlevnads väsentligheter, men inklusive tält och belysning. Båda kommer att bli oerhört viktigt i en kris som kräver en evakuering.

På grund av den senaste tidens naturkatastrofer, torkad mat, frystorkad mat och andra akuta livsmedelsförsörjningen är i hög efterfrågan. Ready Store erbjuder dig överlevnad mat från både Mountain House varumärke och butikens egen etikett, Saratoga Farms.

Denna beredskap butik har ett stort utbud av alternativ förvaring av livsmedel, inklusive pasta, grönsaker, kött substitut (TVP), hög kalori barer, frukost, mellanmål, korn, mjöl, såser och kryddor. Även om dessa frystorkade och uttorkad måltid alternativ, våra favorit livsmedel var de viktigaste entree val. Saratoga Farms ‘broccoli cheddar soppa, till exempel, är en hel måltid i en burk; Allt du behöver göra är att tillsätta vatten.

Ready Store erbjuder också frön och plantor. Detta gör det möjligt att köpa ett frö kit, såsom MegaGarden, som har nästan 300.000 frön. Du kan odla en trädgård för att ge färska grönsaker och frukt som du sedan kan flaskan och lägga till din aktuella lagringslivsmedelsförsörjning. Färska grönsaker och frukter skulle vara ett uppfriskande komplement till alla uttorkad måltid.

Det enda anmärkningsvärda frånvaro saknas Ready Store webbplats är ett husdjur survival kit. Detta är inte en absolut nödvändighet, särskilt eftersom du kan göra din egen kit för ditt husdjur, men det är fortfarande en funktion som skulle gynna alla som vill ha en bit av ökad säkerhet för sina djur under en katastrof.

Basic Kit

Vi jämförde en i samma prisklass en person 72-timmars kit från var och en av beredskaps butiker till Federal Emergency Management Agency (FEMA) lista över rekommenderade poster för de tre första dagarna efter katastrofen. Satsen från Ready Store hade nästan allt på listan som vi letade efter utom en visselpipa för att signalera räddare. Det är något du kan enkelt lägga till dig själv, men. FEMA lista rekommenderar även lokala kartor och en skiftnyckel, men de är också objekt som du kan lägga till din kit.

Klar Store är utmärkt för att göra din egen kit men dess utbud av förmonterade kit är lite svag jämfört med de andra topp akuta leverans butiker. Det fanns bara en handfull av 72-timmars kit, som är ett viktigt första steg i beredskap, och alltför få kit av något slag, totalt. Butiken saknar också kit som är specifika för vissa inställningar, som din bil.

Denna beredskaps butik ger den rätta tonvikt på kundservice. Varje sida har en live-chatt knappen, en teknisk support telefonnummer och sociala medier knappar för enkel åtkomst. Live-chatt var utmärkt, och svarstiden var stor. Representanter kopplade oss till produkt- och informationssidorna vi letade efter och svarat på alla våra frågor. Den ReadyBlog var en fantastisk källa till information; Vi hittade artiklar med tips om tornado beredskap, den bästa temperaturen på för att lagra frystorkad mat, hur man renar vatten och många andra ämnen.

Ett bättre urval av skyddsrum och 72-timmars kit skulle göra det ännu bättre, men Ready Store är mycket väl organiserade och har ett brett utbud av mat och vatten-leveranser. Tyngdpunkten på kundservice och utbildning beredskap gör denna webbplats en stor resurs för att köpa eller bara lära sig om överlevnad leveranser. Du bör ha några problem att hitta det du behöver på Ready Store.

kit Selection

Hjälp och support

Sammanfattning