avfuktare – Keystone 2017

När luftfuktigheten är hög, Keystone KSTAD70B avfuktaren kombinerar kraft och energieffektivitet för att avlägsna fukt från ditt hem. Enheten har en 70-pint kapacitet och kan avfukta stora områden i en minimal mängd tid. Dessutom har det flera funktioner de flesta andra avfuktare saknar, inklusive automatiska funktioner som gör att du kan ställa in önskad nivå av fukt och lämna. Denna enhet gör praktiskt taget allt arbete för dig. Det tjänar vår Top Ten Recensioner Gold Award.

Prestanda

Inom 24 timmar, kan denna avfuktare ta bort upp till 70 liter fukt från luften i hela hemmet. Vad mer är denna enhet kan avfukta upp till 3800 kvadratfot – det största utrymmet i någon av de produkter vi granskat. Enheten har en uppsamlingsreservoar inuti som innehar 10,4 pints.

Även om detta är en mindre reservoar hink än andra modeller, kommer denna avfuktare med bilagor som möjliggör kontinuerlig dränering. Du måste ansluta avfuktaren till ett avlopp; annars kommer du tömmer hinken flera gånger om dagen. Kom ihåg, är dock mindre skopan lättare att tömma än stor kapacitet hinkar som väger betydligt mer.

Denna avfuktare levereras med en standard tvåhastighetsfläkt. På låg inställning är enheten tyst, även om den inställningen, tar det längre tid för att ta bort fukt. Den högre inställningen gör mer buller; Det är dock jämförelsevis tystare än de flesta andra modeller, särskilt eftersom det fungerar så snabbt när avfuktning ett rum på den inställningen. Ljudnivån mäter 53,3 decibel, vilket är jämförbart med ljudet av en diskmaskin som körs i nästa rum.

Förutom de vanliga funktionerna flesta avfuktare har, har denna modell en inbyggd inställningar minne. Om strömmen bryts, de avfuktare återgår till den tidigare inställningen du programmerade före effektförlust, vilket är en funktion som de flesta avfuktare inte erbjuder. Det finns också en ren filter varning att meddela dig när filtret behöver bytas för att hålla ren luftkvalitet.

Denna modell har en digital display ovanpå enheten. Displayen har en hygrostat som låter dig styra luftfuktigheten i steg procent 5. Den innehåller också en 24-timmars timer, så att du kan bättre kontroll när och hur länge enheten körs.

bekvämligheter

Avfuktaren levereras med automatiska funktioner som gör maskinen reglera luftfuktigheten även när du inte är hemma. Den automatiska återstart driver enheten för att möta hygrostaten programmerade nivåer, och det inkluderar minnesfunktioner så att du inte behöver hålla justera kontrollinställningarna. Den automatiska avstängning stänger av maskinen när den önskade luftfuktigheten är uppfyllt, vilket hjälper dig att spara på både energianvändning och elektriska räkningar. Den automatiska avfrostning kapacitet kan du använda denna enhet i garage och andra ouppvärmda områden, och det fungerar bra som en källare avfuktare. Det visar på när isen bygger upp på maskinen och förhindrar behållaren fryser över.

Keystone 70-pint avfuktare erbjuder flera funktioner för att göra bort vatten från enheten så enkelt som möjligt. Det är en full-hink varning som lyser upp när reservoaren skopan når kapacitet. Konstruktionen innehåller också ett litet fönster så att du kan se hur hög vattennivån är. Skopan är liten för en sådan hög kapacitet avfuktare; emellertid gör detta det lättare att ta bort skopan från enheten och bär den till en näraliggande dränering eller sjunka. Om du kan ansluta avfuktaren till ett avlopp med en bifogad slang, kan du använda den mycket bekväm kontinuerlig dränering funktion.

Keystone erbjuder en ettårig delar och arbete garanti om du hittar din avfuktare anländer och har defekta delar eller något går fel det första året med vanlig hushållsbruk. Du får också en fem års garanti som täcker slutet system, vilket är ekonomiskt bra, eftersom slutet system är den dyraste delen av en avfuktare för att ersätta. Samtal till moderbolaget Midea, när det gäller service och support som produceras snabbt och vänligt svar.

Keystone s avfuktare är både stora och tunga. Enheten väger 40 pounds, men lyckligtvis omfattar fyra slitstarka hjul att hjälpa till med rörlighet. Det har breda dimensioner, mäter 11,3 inches djup, 15,5 inches bred och 23,3 inches hög. Beroende på hur du använder det, kan det vara svårt att förvara den i mindre rum.

Denna Keystone avfuktare är Energy Star-certifierad, vilket indikerar att det är en energieffektiv avfuktare som kan spara pengar på din elräkning. Enheten använder 720 watt vid drift, vilket är standard för en avfuktare denna storlek.

Keystone KSTAD70B avfuktare är utformad för komfort och bekvämlighet. Det drar 70 liter fukt från en 3800 kvadratfot område, vilket är det bästa resultatet av alla produkter i vårt sortiment. Det kommer också med flera automatiska funktioner som gör att du kan koppla in den och lämna. Dess prestanda, komfort, och det faktum att det kräver minimal övervakning och underhåll gör det en förstklassig val.

Garanti

Design

Sammanfattning