anpassade tee designtjänster – CustomInk 2017

CustomInk är en av de bästa i världen på grund av den mängd olika alternativ erbjuder för anpassade T-shirts och design behov. Denna tjänst erbjuder många olika stilar av kläder, liksom utslagsplatser, pikétröjor, Fastknäppt skjortor, ytterkläder, träningskläder och mycket mer. Om du är på en stram budget, kan du ändå skapa en anpassad tee som är snygg och rimligt. Dessutom kan du skriva ut din design på andra produkter, inklusive paraplyer, frisbees, pennor, vattenflaskor och glas, bara för att nämna några. Utskriftskvaliteten är klart och tydligt på alla sina produkter.

Design egenskaper

Design Lab på CustomInk hemsida hjälper dig att skapa den perfekta designen för din T-shirts, pikétröjor, paraplyer, drinkware och mer. Designen lab är enkel att använda, och verktygen är tydligt märkta. Du kan välja att börja med en av de många mönster eller mallar som CustomInk erbjudanden, och sedan lägga till din egen prägel genom att justera färger och text. Du kan också ladda upp dina egna konstverk för en unik look.

CustomInk ger dig friheten att placera dina bilder eller formulering bara om någon plats på den produkt som du vill. Du kan också justera placeringen av designen, liksom storlek, rotation och konturfärg. En förhandsgranskning funktionen kan du se hur din kreativitet kommer att visas på den färdiga produkten.

Denna T-shirt design företag kan du göra anteckningar om dina mönster och skicka dem till produktionsteamet som skriva ut objekt. Den här funktionen är användbar om du behöver ge skrivarna särskilda instruktioner om teckningen. CustomInk kan du också namnge din design och dela den via e-post eller på Facebook och Twitter. Detta gör att du kan dela din design med vänner eller lagkamrater och få deras förslag.

CustomInk erbjuder fri frakt. När företaget tar emot din beställning, kommer det att ta mellan tre och sju dagar för din anpassade tees som ska skrivas ut och skickas ut. Men för att få dina artiklar tidigare, har du möjlighet att begära sin Super Rush tjänsten. För att kvalificera sig för detta måste du ha minst storleksordningen sex stycken. Du måste även ringa CustomInk att begära detta rusa leverans, och du kommer att debiteras en kapplöpning expeditionsavgift.

CustomInk ger ett imponerande urval av kläder för utskrift. Du kan välja från en variation av skjortor, tröjor, linnen och pikétröjor, inklusive flera olika färgalternativ. Du kan också välja kvaliteten på tee du vill. Det finns träningskläder, affärs slitage och långärmade skjortor. Shirt dimensionering varierar från ungdom små upp till vuxen 4XL. Många av skjortan alternativ kräver inte att du beställer ett minsta antal bitar; Men, några gör. Dessutom företaget erbjuder tryck på ryggsäckar, kylare, pennor, paraplyer, vattenflaskor, glas, frisbees och mer. Var medveten om att dessa andra objekt har en minsta beställningskrav. Till exempel, måste du beställa minst 50 frisbees eller 36 paraplyer.

dräkt Val

CustomInk erbjuder en mängd olika utskriftsalternativ, inklusive digitaltryck, screentryck, flex tryck och brodyr. Den screentryck alternativet kan du beställa bulkvaror till lägre kostnad: ju mer du köper desto större rabatt. Tänk på att alternativet broderier är inte tillgängliga med anpassade nätet designer. Du måste kontakta företaget direkt.

CustomInk kundsupport inkluderar telefon och e-post. Ännu viktigare är denna sed T-shirt Företaget erbjuder även chatt. Under vår live chatt, den kundtjänst var mycket vänliga och hjälpsamma. Hon var också mycket noggrann och såg till att våra frågor var alla besvaras innan vår chatt slut.

När vi mailade en lista med frågor om de tjänster som CustomInk erbjudanden, vi fick ett svar inom en timme. Alla våra frågor besvarades mycket noggrant.

På CustomInk webbplats är en omfattande lista över vanliga frågor, och det finns video tutorials som är användbara och insiktsfulla, visar dig hur du skapar den snyggaste T-shirts möjligt. Denna T-shirt designföretag har alla sina baser omfattas, erbjuder det bästa i form av hjälp och stöd till sina kunder.

CustomInk är en stor online designer och som tillåter dig att skapa personliga föremål såsom laget T-shirts, ytterkläder och andra diverse föremål. Denna T-shirt företag erbjuder flera olika utskriftsalternativ, inklusive digital, skärm, flock tryck och brodyr samt hjälp och stöd är en stor tillgång för kunderna. Sammantaget ger CustomInk helt enkelt den bästa anpassade T-shirt tjänsten runt.

Utskriftstyp

Hjälp och support

Sammanfattning